Chateau vadå (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174418538
Chateau vadå (e-bok)

Chateau vadå E-bok

Det okända fusket med ditt vin

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-09-12
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Sverige är ett av världens mest vindrickande länder, ändå vet vi försvinnande lite om det som skvalpar i glaset. Vad dagens vin består av är en väl förborgad hemlighet. Istället matas vi med bilden av det oförfalskade vinet, som får sin karaktär av jorden där druvorna odlats, och i generation efter generation framställts på samma traditionella sätt.

För tio år sedan öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals svenskars ögon med Den hemlige kocken, som avslöjade det utbredda matfusket.

Château Vadå är en unik och gedigen granskning av en bransch som hittills har sluppit kritiska ögon. Läsaren tas med bakom vinindustrins förföriska kulisser och bjuds på en mängd uppseendeväckande avslöjanden. Boken avslutas med tips för den vetgiriga vinkonsumenten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Chateau vadå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. INtressant med vissa frågetecken

    Intressant och mycket som jag inte visste. Boken Är väldigt fokuserad på förhållandena i Sverige = Systembolaget och den blir lite tröttsam i längden. Trots allt rekommenderar jag den gärna. Lättläst!

  2. Omtumlande
    B B, 9 oktober 2018

    Klart läsvärd för oss som tycker om vin.
    Vad är det för blask vi dricker och vi tror är skickligt hantverk.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats-Eric Nilsson