Okända djur (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2010-04-15
Förlag
Ordfront
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
477 g
SAB
Hc
ISBN
9789174419405
Okända djur (häftad)

Okända djur

Häftad Svenska, 2010-04-15
209
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Det är nog dags för en rejäl dementi på temat att just folkmord, våldtäkter och lemlästade barn ägnar sig inte de nya moderaterna åt.
posted by Carl Bildt at 13:43"

Det utrikesministern bloggar om är serien Golfarupproret av Pontus Lundkvist som slogs upp stort av kvällspressen strax före valet 2006. "Det här är för djävligt", kommenterade Sven-Otto Littorin. Vad ministrarna kommer att säga när de läser Pontus Lundkvists prosadebut Okända djur kan man bara drömma om. Det är en roman i originalpocket där två röster talar; den första gör tappra försök att berätta en historia medan den andra, tillhörande ett slags verbal UNA-bombare i samhällets utkant, agiterar i en obändig vrede mot överheten. I Okända djur utkämpar den gränslösa vulgariteten en tvekamp med något som nästan är vackert, något som nästan, nästan närmar sig poesin.

Vi får heller inte glömma bort att nämna att Pontus Lundkvist är den svenska vänsterns roligaste man.

Pontus Lundkvist är född 1971. Han har tidigare medverkat med serier i Galago och krönikor i Ordfront Magasin. Hans illustrationer har förekommit på ett antal punkiga skivomslag och flyers samt i boktidskriften Subaltern. Han är även verksam som nollbudgetfilmare, noise-musiker, performanceartist och medlem i popgruppen Testbild. På annat förlag har han givit ut Mina Ögon!! Mina Ögon!!! 1987-2006 och Det grymma svärdet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Okända djur
  2. +
  3. Bomullsängeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bomullsängeln av Susanna Alakoski (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Okända djur