Kretsen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Althea (del 2)
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2010-04-15
Förlag
Ordfront
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
396 g
SAB
Hc
ISBN
9789174419719
Kretsen (häftad)

Kretsen

Häftad Svenska, 2010-04-15
206
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sedan profileringen av änglamördaren har uppdragen varit i det närmaste obefintliga. Relationen till Rickard gör Althea tveksam till att ta de uppdrag hon blir erbjuden i New York. Men så mördas en IT-tekniker på Lindsteinska banken där Altheas väninna Emelie är säkerhetsansvarig. Den mördade mannen hittas på en bakgata, skjuten och med ett tarotkort djävulen instucket i munnen. I samma veva upptäcks ett omfattande dataintrång, miljontals kronor har stulits från banken under lång tid. Ytterligare ett mord sker, återigen lämnas ett tarotkort i den mördades mun. Polisen misstänker att en seriemördare härjar och vänder sig till Althea. Samtidigt blir det inbrott på Emelies kontor och hårddiskar kraschar till höger och vänster. Vem, eller kanske vilka, är det som Althea och Emelie har att göra med egentligen?

»Kretsen« utspelar sig i Stockholm och drivkrafterna är makt och girighet. Gärningsmannaprofileraren Althea Molin blir snart en nyckelperson i en hetsig jakt som går i sicksack mellan World of Warcraftspelande hackers, höga bankchefer och motsträviga poliser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kretsen
  2. +
  3. Änglalik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglalik av Veronica Von Schenck (häftad).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Von Schenck

  • Änglalik

    Veronica Von Schenck

    Gärningsmannaprofilerare Althea Molin tvekar länge innan hon slutligen ger sig in i jakten på en serimördare som döda unga kvinnor runt Stureplan. Snart blir hon indragen i en intensiv och farlig utredning, samtidigt som hennes okonventionella arb...