På väg mot livsvisdom : en guide i vardagen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2010-04-27
Förlag
Dejavu Publicerings AB
Dimensioner
220 x 146 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174511451

På väg mot livsvisdom : en guide i vardagen

Häftad,  Svenska, 2010-04-27
211
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Livsvisdom kan utvecklas i vardagen. Det är en av lärdomarna i boken.
Livsvisdom handlar om hur vi hanterar tillvarons svårigheter, utmaningar och tillkortakommanden. Det handlar om att växa genom motgångar och stå bättre rustad när sorg och besvikelser drabbar. Det handlar om att lära känna sig själv och sina egna bevekelsegrunder. Det handlar om att fundera över tillvarons mening och om vad man tycker är viktigt i livet.
Psykologen Marta Cullberg Weston tar oss med på en upptäcktsfärd - från de filosofiska perspektiven till de privata och existentiella. Vi får inblickar i österländsk visdom, i den humanistiska etikens livsvisdom, i den visdom som möter oss i sagor och myter. Men vi får också ta del av den handfasta visdom som är så användbar i vardagen. Hur klarar jag mina relationer? Hur förvaltar jag bäst den gåva som barn och vänner är? Hur väljer jag mitt liv? Hur hanterar jag stress i arbetslivet?
Författaren undersöker ett stort och mångfacetterat ämne och hon gör det med värme, humor och egen livsvisdom. Boken präglas av en personlig samtalston och ger läsaren förslag att ta ställning till. En sympatisk, klok, lärorik och hoppfull bok!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På väg mot livsvisdom : en guide i vardagen
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marta Cullberg Weston