Besvärliga människor : Hur offerrollen urholkar själen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2012-04-04
Förlag
Dejavu Publicerings AB
Dimensioner
201 x 135 x 7 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789174512854

Besvärliga människor : Hur offerrollen urholkar själen

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-04-04
182
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Besvärliga människor handlar om irriterande, störande, manipulativa och gnälligt fordrande människor. Säkert har du träffat några av dem, eftersom de dyker upp överallt. Det kan vara din svärmor, din chef, din granne. Eller är du rent av själv lite gnällig och besvärlig ibland?
Ofta är det vi känner igen och retar oss på hos andra en återspegling av något som är bekymmersamt inom oss själva. Av den anledningen projicerar vi våra egna fel och brister på omgivningen, och tenderar att just bli "besvärliga".
Har vi däremot en oförvillad och reflekterande inställning till oss själva och andra blir vi mer toleranta, ödmjuka och medmänskliga. Då förmår vi också förverkliga våra inre beslut och känna en befriande kärlek.
Besvärliga människor handlar således om både dig och mig. Med hjälp av boken hoppas jag att du ska bli bättre på att uppmärksamma och hantera dina negativa och självdestruktiva tankar, känslor och handlingar. Lyckas du med det blir du både intressantare och trevligare att umgås med.

Thomas Silfving (1951) arbetar som psykolog och psykoterapeut. Han är författare och redaktör till åtta böcker och ett antal artiklar i psykologi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Besvärliga människor : Hur offerrollen urholkar själen
  2. +
  3. Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lär dig hantera besvärliga människor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Besvärliga människor : offerrollen avkodad - lä... av Thomas Silfving (häftad).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Besvärliga människor : Hur offerrollen urholkar själen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärt och medmänskligt!
    Bokmal, 2 juni 2014

    Boken berättade hur vi människor använder olika strategier för att klara av livet. Skapa förklaringsmodeller vi tror på och ursäkter för vårt beteende. Alla gör så! Det gör oss vänligt lika som människor och skapar kanske en förståelse för varandra och oss själva. En bok att återvända till!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Silfving