Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 2)
Antal sidor
551
Utgivningsdatum
2011-04-21
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
215 x 145 x 40 mm
Vikt
890 g
SAB
Hce
ISBN
9789174610222
Landsförrädaren (inbunden)

Landsförrädaren

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2011-04-21
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I uppföljaren till den uppmärksammade debuten Spionen på FRA borrar sig Anders Jallai ännu djupare ner i Sveriges mörka efterkrigshistoria. Han gör det i en rafflande thriller som tar sin början när förre spionen och stridsflygaren Anton Modin får tillåtelse att under en natt läsa dokument i Säkerhetspolisens hemliga arkiv. Modin upptäcker en mapp över mordet på statsminister Paul Olofson och inser snabbt att mycket inte framkommit i mordutredningen. Samtidigt som han börjar läsa den hemliga akten dör Säpochefen Klas Berg i en hjärtattack, och strax därpå blir Modin avbruten i sin läsning och tvingas ut ur arkivet. .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Landsförrädaren
 2. +
 3. Natoagenten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Natoagenten av Anders Jallai (pocket).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Landsförrädaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant, initierat och mycket spännande.
  Hans Bergström, 11 mars 2016

  Har följt Anders Jallai på hans blogg alltsedan Projekt DC 3:an och hans medverkan i Havreiutredningen av nämnda DC 3:a. Hans sökande efter sanningar relaterade till händelser med anknytning till Kalla Kriget och de mörkläggnings-försök som ofta följer dessa affärer, är intressant läsning.
  Den nu aktuella boken "Landsfärrädaren" är min första Jallai-bok. Den är suveränt skriven och håller en fin balans mellan överskådliga sammanfattningar och intressant detaljering av vissa skeenden.
  ... Läs hela recensionen

 2. Parasitering på Palmemordet
  Lars, 15 juli 2011

  Boken handling är att någon i den svenska maktsfären har sett till att Palme mördats pga påstått landsförräderi till Sovjet.. Intrigen bygger på ett antal heman som skall lösa mordet på Palme.Personbeskrivningarna är ett antal torftiga heman i medelåldern som kan slåss, knulla och skjuta. Vi skall revanschera oss,det här grejar vi när alla andra misslyckats. Sedan blir storyn ännu värre med diverse obskyra typer som dyker upp fixas vapen och beskydd." By the way " mördas ett par poliser, men ... Läs hela recensionen

 3. Anders Jallai nya thriller Landsförrädaren
  Kristina Simar, 21 april 2011

  Denna thriller var lika fascinerande som Spionen på FRA. Den här gången försöker Anton Modin att få klarhet över vem som egentligen mördade Sveriges statsminister 1986. Anders Jallai är fenomenal på att gestalta karaktärer och miljöer. Han gör det precis som jag försöker få "mina" manusförfattare att förmedla sig. Därför är det extra trevligt att ta del av Anders Jallais böcker. Boken innehåller lagom korta kapitel som alltid slutade med att jag bara var tvungen att vända blad och fortsätta l... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Landsförrädaren

Bokvideo