En lycksökares historia (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2012-05-03
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Ragnar Strömberg
Originaltitel
History of a Pleasure Seeker
Dimensioner
215 x 135 x 25 mm
Vikt
470 g
SAB
Hce
ISBN
9789174610772
En lycksökares historia (inbunden)

En lycksökares historia

Inbunden Svenska, 2012-05-03

Slutsåld

Den unge Piet Barol har en unik attraktionskraft, han hänför både kvinnor och män med sin skönhet och charm.
Året är 1907, det är tiden för belle epoque, och Barol har tagit tjänst som privatlärare hos en välbärgad hotellägarfamilj i Amsterdam. Hos den förmögna familjen får han möjlighet att förfina sina kunskaper i förförandets ädla konst. Och snart är han väl förtrogen med det storslagna husets alla hemligheter.
Det enda Barol äger är sitt utseende och sin inte lligens och med hjälp av dessa tillgångar är han fast besluten att skapa sig en egen pengaförmögenhet. Men mitt i den berusande stämningen från hans nya värld, bland frestelser och njutningar han tidigare aldrig kunna drömma om, upptäcker Barol att några av hans förbindelser är farligare än han först kunnat ana

En lycksökares historia är en humoristisk och fängslande roman, där huvudpersonen med hjälp av musikens och kärlekens krafter frigör lustar ur den fina familjens gömmor. I denna elegant berättade skröna möter vi en oemotståndligt amoralisk hjälte, en vacker ung man som genom sin förmåga att förföra snart skapar sig en position och en överdådig, dekadent livsstil.

RICHARD MASON föddes 1978 i Sydafrika och växte upp i Storbritannien. Han författardebuterade redan som 19-åring med romanen Så mörk är natten. Mason har sedan dess skrivit ett flertal romaner, men också startat en utbildningsfond för barn i Sydafrika.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Mason