Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-04-10
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Malmström, Jan (form) / Malmström, Jan (foto)
Dimensioner
240 x 195 x 15 mm
Vikt
640 g
SAB
Vefc,Rai
ISBN
9789174610789
Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda (inbunden)

Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-04-10
186
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Sitt inte bara och lid, gör någonting. Dina huvudsmärtor är möjliga att bota. Du har inte onda demoner i huvudet, och du är inte straffad av Gud. Du har ett fysiskt problem som du kan lösa", säger läkaren och yogaläraren Dr Dharma.

Migrän eller annan svår huvudvärk lider ungefär 1,6 miljoner svenskar av. Det har beräknats att detta kostar samhället 14 miljarder kronor varje år. Migrän och spänningshuvudvärk är gåtfulla sjukdomar och smärttillstånd som ingen läkare riktigt kan förklara. Idag vet man fortfarande inte exakt vad som händer i huvudet när värken sätter in.
Per Söder bestämde sig för 10 år sedan att göra någonting åt sin svåra migrän, efter fyra decennier som präglats av återkommande anfall. Eftersom mediciner inte hjälpte vände han sig till en yogalärare och sattes på ett yogaprogram för att hantera huvudvärken. Efter ett knappt år av daglig yoga hade Per tagit kommandot över huvudvärken och sitt liv. Idag gör han 20 minuter yoga per dag och lever fri från migränsmärtor.

PER SÖDER är VD för en konferensanläggning och före detta gymnasielärare. Han har varit verksam som yogainstruktör sedan 2004 och är idag specialiserad på medicinsk yoga för personer som lider av migrän och annan svår huvudvärk. Han föreläser om yoga, migrän och ayurveda och utbildar yogalärare i tekniker mot migrän. Migränyoga är Söders debut som författare och en sedan länge efterfrågad bok - intresset för Söders föreläsningar och kurser växer stadigt och förfrågningar kommer från alla delar av Sverige. Läs mer om migränyoga på hemsidan: www.smartyoga.se.

Deltagarröster om migränyoga:
"Måste bara få säga att jag inte haft någon migrän eller spänningshuvudvärk under de senaste två veckorna och det är verkligen helt otroligt. Så lätt allting blir!"

"Tack för en bra och oerhört givande kurs! Jag kommer fortsätta med yoga livet ut tror (och hoppas) jag!"

"Känns mycket bättre i huvudet. Tror att jag bara har haft migrän två gånger i år."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda
 2. +
 3. Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga oc... av Per Söder (inbunden).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig med vackra bilder
  Lisa Johanna Öberg, 30 oktober 2015

  Den här kommer jag använda väldigt mycket! Om du är intresserad av kundaliniyoga så är det här en bok för dig!

 2. Boken ger en bra insikt om ett stort problem. Här...
  mats.hylten (Malmö), 30 maj 2013

  Boken ger en bra insikt om ett stort problem. Här finns lösningen med bra instruktioner från en författare som vet vad han pratar om.

 3. Lättöverskådlig och väldigt användbar. Kan med fördel...
  Gabriella Barle, 10 april 2013

  Lättöverskådlig och väldigt användbar. Kan med fördel läsas även av den som inte har migrän, men som vill bli av med spänningar i kroppen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Per Söder

 • Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda

  Per Söder

  Om du är en av miljontals svenskar som lider av svår huvudvärk är det här en bok för dig. Med enkla och korta yogapass som du smidigt och lätt för in i din vardagsrutin kan du besegra smärtan och bli fri från återkommande besvär. Det som skiljer ö...

 • Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv

  Per Söder

  Ordet stress har sin rot i latinets stringere som betyder dra isär, slita sönder. Ordet yoga har sin rot i det indoeuropeiska yug som betyder föra samman, sätta ihop. Boken Stressyoga lär ut enkla handfasta tekniker för att kunna hantera stress oc...