Bröd & marmelad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2012-10-25
Upplaga
2
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Persson, Richard (form) / Rundquist, Ewa-Marie (foto) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
245 x 178 x 17 mm
Vikt
771 g
SAB
641.865,641.42,Qcae,Qcada
ISBN
9789174611106
Bröd & marmelad (inbunden)

Bröd & marmelad

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-10-25

Slutsåld

Här är en bok full av inspirerande recept till det godaste brödet och den läckraste marmeladen. Läsaren bjuds även på tankar om ingredienser, några personporträtt samt ett par kapitel med goda råd om såväl brödbak som marmeladkok.

"Med råd kring val av mjölsort, utbakning och gräddning ger boken kunskap om skapandet av grunden till den bästa smörgåsen, nämligen brödet.
Med tillgång till bär, frukt och frodiga grönsaker bjuds här en härlig stund för alla som liksom jag själv njuter stort av att fylla burkar och flaskor med dessa läckerheter.
Med en smula fantasi och lite hjälp av de praktiska tipsen kring kok och konservering kan även nybörjaren i detta mycket gamla förfaringssätt få stor glädje av denna bok.
Att sprida brödbakets och marmeladkokets väldoft över landet ser jag som en ärofylld uppgift. För med ett gott bröd och en vacker marmelad kan man gå vart som helst."

Monika Ahlberg

MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bröd & marmelad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra!
    Thomas Palmér (Jönköping), 3 april 2014

    Mycket bra bok med fina bilder som blandar recept på både bröd,och olika saker man kan göra med frukt och bär.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna