Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2012-11-02
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Kapadia, Seth (form)
Dimensioner
230 x 194 x 13 mm
Vikt
420 g
SAB
Lz Sjöstedt, Tyra
ISBN
9789174611144
Från blogg till business : min väg från noll till 500 000 läsare och Style by Tyra (inbunden)

Från blogg till business : min väg från noll till 500 000 läsare och Style by Tyra

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-11-02

Slutsåld

26 år gammal har Tyra Sjöstedt redan förverkligat fler av sina drömmar än de flesta människor hinner med under en livstid. Hon driver en av Sveriges största bloggar, äger flera egna företag, har ett eget klädmärke och 15 anställda. Hon har en högre månadslön än majoriteten av de mediechefer som vill anställa henne och är en så stor maktfaktor bland unga tjejer att internationella varumärken bjuder över varandra bara för rätten att associeras med henne.
Från blogg till business är historien om hur den blyga hästtjejen från landsbygden utanför Norrköping blev rikskänd och skapade ett miljonimperium från sin laptop. Med samma skoningslösa driv och passionerade ärlighet som lockar 70 000 läsare till hennes blogg varje dag berättar Tyra om den långa vägen till framgång.
Det är en berättelse av och om en ung kvinna i en tuff företagsvärld, om förhandlingar med mäktiga män i kostym och vad som krävs för att gå sin egen väg även när alla säger åt dig att du inte kan. Om framgång, pengar och kändisskap. Men också om kärlek, osäkerhet och utbrändhet. Om döden som rycker bort dem man älskar allra mest. Och om att resa sig upp igen och kämpa vidare. Alltsammans berättat med en röst där hjärtat bankar av glädje, sorg, skratt och tårar mellan bladen.
Från blogg till business är en bok för alla tjejer som någonsin fått höra att de inte kan eller att de inte är bra nog. Det är en bok för alla föräldrar som vill förstå den värld deras döttrar växer upp i. Det är en bok för den som vill förstå något om det sanslösa bloggfenomen som svept över Sverige de senaste åren och för den som vill begripa sig på drivkrafterna bakom en helt ny generation unga kvinnliga entreprenörer. Men framför allt är det en bok för alla som drömmer om något.

TYRA SJÖSTEDT är kläddesigner och entreprenör med hästar som stort fritidsintresse. Från blogg till business hennes första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Från blogg till business : min väg från noll till 500 000 läsare och Style by Tyra. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Korta stycken och mycket hopp
  Emelie, 12 april 2015

  Får hålla med kommentaren nedanför. Har dock själv läst Tyras blogg ett bra tag men tyckte inte att boken var särskilt innehållsrik. Korta stycken om olika delar och hoppar mycket, från barndomen, till bloggtips, till modelljobb o.s.v. Känns som att det är så mycket som vill tas med att allt blir lite kort och löst sammanhängande, hade antagligen varit bättre att dela upp händelserna exempelvis en del om Tyras biografi och en om själva företagandet eller något liknande.

 2. Besvikelse
  Läsnörd, 31 december 2014

  Jag blev tyvärr besviken på den här boken.
  Man måste nog vara väl insatt i just den här specifika bloggarens liv och karriär för att få ut något av de korta texterna.
  Upplevde tyvärr boken i helhet som osammanhängande och rörig, ganska innehållslös.
  (Men hästbilderna var fina!)

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Från blogg till business : min väg från n...