Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
459
Utgivningsdatum
2012-10-26
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Ingela Bergdahl
Originaltitel
The Game
Medarbetare
Molin, Johannes (form) / Tobiassen, Kris (form)
Illustratör/Fotograf
Bernard Chang
Dimensioner
178 x 110 x 35 mm
Vikt
340 g
SAB
Dogb,155.3
ISBN
9789174611267
Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (pocket)

Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2012-10-26
69
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Detta är en sann historia. Det hände på riktigt. Män kommer att förneka det. Kvinnor kommer att betvivla det. Men jag ger er sanningen här: naken, sårbar och störande verklig. Jag ber om er förlåtelse på förhand. Hata inte spelaren hata spelet.

Neil Strauss, rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües, Marilyn Mansons och porrstjärnan Jenna Jamesons skandalbiografier, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare. På vägen träffade han bland andra även Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton och Courtney Love.
Resultatet blev Spelet, en reportagebok som kan läsas både som en handbok i hur man får kvinnor på fall och en provocerande berättelse om författarens egen förvandling från groda till prins.

"En enormt underhållande berättelse. Jag älskade varenda sida av den. Och jag kommer aldrig att låta Neil Strauss komma närmare min fru än 15 meter."
Esquire Magazine

"En förkrossande modig och hänsynslös handbok i förförelse."
The Observer

"Neil Strauss är en av världens bästa skribenter. Han skulle kunna göra ett parti plockepinn läsvärt."
Borås Tidning

NEIL STRAUSS (f. 1973) är amerikansk författare och journalist och har vunnit många läsare med titlar som Att älska som en porrstjärna, Varning! och Alla älskar dig när du är död. År 2010 tilldelades han en James Joyce Award i Dublin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap
 2. +
 3. Renegades : born in the USA

De som köpt den här boken har ofta också köpt Renegades : born in the USA av Barack Obama, Bruce Springsteen (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Spelet : En inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Provocerande
  bonadea, 19 juli 2021

  Fast boken provocerade mig och väckte känslor så är det en bok som är underhållande. Neil Strauss är en bra skribent och lyckas fånga sina läsare

 2. En modern Dorian Gray
  Vivvianne, 18 november 2020

  Mycket speciell bok, enkelt förklarat handlar boken om hur killar lär sig ragga upp tjejer och få bättre självförtroende, men det är så mycket mer än det, boken är på sätt och vis en dykning ner i vårt mänskliga psyke, hur fyller man den tomhet man känner inom sig? Hur får man den bekräftelse man suktar efter? En del människor söker sig till olika religioner eller sekter, i den här boken är det en subkultur som ska få livsångesten att fly. Tyvärr är det helt fel väg att gå, livet går på autop... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Neil Strauss