Bergs konditori på Marstrand (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2013-04-08
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Amandonico, Nikko (form) / Granefelt, Lena (foto)
Illustratör/Fotograf
Gunnar Wallin, Anders Andersö
Dimensioner
245 x 225 x 13 mm
Vikt
740 g
SAB
Qm-cz Marstrand: Bergs konditori,Qcae
ISBN
9789174611373
Bergs konditori på Marstrand (kartonnage)

Bergs konditori på Marstrand

(22 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2013-04-08

Slutsåld

Följ med till Marstrand och Bergs konditori!
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt från fina småkakor till danskt rågbröd. Dessutom smarriga bullar, wienerbröd, härliga tårtor och pajer samt goda recept på frukostbröd och smörgåsar. Boken innehåller även grundrecept och Monikas bästa bakråd och tips. Allt som allt 85 recept.

MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av våra stora matprofiler. Hösten 2012 kom hennes sjuttonde kokbok: Monikas vardagsmat. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer och driver en uppskattad och populär matblogg. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Bergs konditori på Marstrand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktigt mysig kokbok
  Frida Winberg , 3 april 2015

  En mix av härliga konditor-recept och bilder på miljön som finns på Marstrand. En rogivande bakbok som är allmänt härlig att bläddra igenom. Till den som är intresserad så innehåller denna bok det bästa chokladbollsreceptet någonsin!

 2. Historia med en gnutta fik
  C., 31 mars 2015

  Intressant bok med mycket historik och med recept som kan kopplas till kaféets början och intressanta historiska personer. Många smaskiga recept för personer i alla åldrar.

 3. Jag bor bara ett par mil från Marstrand som är ett...
  C. Rosén, 22 maj 2013

  Jag bor bara ett par mil från Marstrand som är ett andningshål och favoritställe på jorden för mig. Dit åker jag när jag vill koppla av och helst inte när alla turister är där. Men förstås även några gånger också i juli. Jag tar klivet upp på kajen och går direkt till Bergs. Världens enklaste kondis och precis så gammeldags i stilen som jag tycker om att ha det när jag fikar och avnjuter de bästa bakverken! Bäst trivs jag att öppna dörren i adventstider och känna saffranslukt och att det lukt... Läs hela recensionen

 4. Tycker om bak/kokböcker med lite historia till alla...
  Mona Lövgren, 22 maj 2013

  Tycker om bak/kokböcker med lite historia till alla recept.
  Det blir lite som att läsa en vanlig "läsbok" men få en extra bonus med goda recept.

 5. En historiebeskrivning och recept i samma bok, kan det...
  Ulf Håkan Lidén, 21 maj 2013

  En historiebeskrivning och recept i samma bok, kan det bli bättre? Förutom historien om Bergs konditori bjuds det naturligtvis på matchande Marstrandshistoria. Tidstypiska fotografier och tryck.

 6. Har inte hunnit baka något ur boken än men jag ligger...
  Inger (Örebro), 17 maj 2013

  Har inte hunnit baka något ur boken än men jag ligger i startgroparna. Det är inte enbart en fantastisk "bakskatt" utan också en väldigt trevlig bok att läsa som turist.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Monika Ahlberg