Prinsessan Madeleine (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2013-05-13
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
250 x 200 x 20 mm
Vikt
992 g
SAB
Kc.55
ISBN
9789174611694
Prinsessan Madeleine (inbunden)

Prinsessan Madeleine

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-05-13

Slutsåld

Hon har utsetts till den vackraste prinsessan i världen, den hetaste kändisen i Sverige och hon toppar listorna när svenska män får lista sina drömkvinnor.
Prinsessan Madeleine trollbinder inte bara den svenska allmänheten med sin glamorösa stil och kungliga aura, utan har även blivit en internationell celebritet som nu lever ett åtråvärt liv med blivande maken i New York.
Men uppmärksamheten i och med det kungliga arvet har haft sitt pris och prinsessan Madeleine har under åren fått uppleva allt från otrohetens svek till ett intensivt mediedrev som till slut fick henne att lämna Sverige för USA.
I en detaljrik skildring porträtteras här privatpersonen och prinsessan Madeleine genom en rad aldrig tidigare publicerade och unika bilder som visar prinsessan ur ett helt nytt perspektiv.
I boken får vi dessutom läsa om Madeleines skygga privatliv, hennes aptit på shopping och skönhetsbehandlingar, de tidigare pojkvännerna och den svåra kärlekskrisen. Men också om välgörenhetsarbetet med World Childhood Foundation, och hur hon till slut hittade den stora kärleken i sin amerikanska drömprins: fästmannen Christopher ONeill.
Hennes kungliga höghet Madeleine, prinsessa av Sverige, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland är mer än en kunglig gestalt. Hon är en modern ung kvinna vars intressen, som inredning, mode och design, ligger i tiden.

DANIEL NYHLÉN, mångårig hovreporter med ett förflutet på både Aftonbladet och Svensk Damtidning, är kanske den journalist som kommit prinsessan Madeleine allra närmast. Han har följt henne sedan tonåren och har i sina möten med prinsessan sett hur en ung och medieskygg tjej, med ett stundtals hett temperament, har förvandlats och blommat ut till en mogen kvinna som i allt större utsträckning förstår sin offentliga roll och betydelsen av att representera det svenska kungahuset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Prinsessan Madeleine. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbara bilder!
  Henke J, 7 april 2016

  En vackert formgiven bok, fullspåckad med helt underbara bilder på världens vackraste prinsessa!
  Ett måste för alla oss som beundrar Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Madeleine.

 2. Great book about princess Madeleine from Sweden. I...
  HuubMadeleine, 9 augusti 2013

  Great book about princess Madeleine from Sweden. I have the book 2 days now, and WOW!!!
  Great pictures and compliments to Daniel Nyhlen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Daniel Nyhlén

Bloggat om Prinsessan Madeleine