Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-05-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174612134
Ett tunt blått streck (e-bok)

Ett tunt blått streck (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-05-21
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ellen är inköpschef på Kanal5 och ständig singel. Varför träffar hon aldrig någon? Hon vill ju egentligen det innerst inne. För att få rätsida på saken börjar Ellen i terapi.

Jens är Sveriges hetaste programledare. Han dejtar kollegan Tess och tillsammans är de programledarparet veckopressen älskar.

Att Jens och Tess knakar i fogarna är det ingen som vet. Än mindre är det känt att Jens och Ellen träffas då och då, efter någon fest ibland. Inget seriöst, de gillar varandra men ingen av dem har en tanke på att det skulle kunna utvecklas till något mer.Men så bestämmer sig ändå Jens och Tess för att de ska satsa på varandra, vara ihop. Och ungefär samtidigt upptäcker Ellen att hon är gravid En oväntad, men inte oönskad graviditet.

Ellen bestämmer sig för att behålla barnet och ta hand om det på egen hand. Men just som hon börjat glädjas på allvar, händer något som gör att hennes värld vänds fullständigt upp och ner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Leeb

  • På grund av Leon

    Jenny Leeb

    Del 3: Stockholm i mitt hjärta. En gång i tiden var Maja och Angelica bästisar. Leon och Maja var ett par, och de tre vännerna var oskiljaktiga. Men så åker Maja till USA för att gå en språkkurs och det är då allting går sönder. Något händer därhe...

  • Stella & Sebastian

    Jenny Leeb

    Del 2: Stockholm i mitt hjärta. Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförk...

Bloggat om Ett tunt blått streck