Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2014-09-17
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
361 g
SAB
Oepb,Lz Goodwin, Scott
ISBN
9789174612844
Facebookpolisen (inbunden)

Facebookpolisen

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2014-09-17
173
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett litet tips till ungdomar. Om du är 16 år gammal, berusad och håller i en petflaska full med sprit är det inte särskilt smart att skrika FUCK THE POLIS när vi går förbi. Om du ändå tänker göra det, se då till att du kan springa hyfsat fort! Jag vet inte vad som var mest pinsamt för killen som gjorde det i natt, att han blev fångad av en 40 år gammal polis i full utrustning eller att hans mamma kom till polishuset för att hämta honom kl. 03.00?/Scott

Är det okej för en polis att skriva om sin vardag? Att använda humor för att skildra olika situationer som han har varit med om? Att försöka närma sig allmänheten genom att visa känslor och skriva på ett sätt vi inte är vana vid av en myndighetsperson?
Om du svarar nej på frågorna ovan ska du inte läsa den här boken. Den är nämligen full av kontroversiella inlägg som väckt starka känslor och som delats och diskuterats i alla möjliga sammanhang.

SCOTT GOODWIN har tjänstgjort i den australiensiska flottan, arbetat som bombdykare under Gulfkriget, sökt efter minor i båthamnar, jobbat som OS-polis och sprängämnesexpert och hela två gånger utbildat sig till polis både i Australien och Sverige. Genom sina personliga och humoristiska inlägg på Växjö/Alvestapolisens Facebooksida har han blivit känd som hela Sveriges Facebookpolis. Hans inlägg har ibland dragit till sig så mycket uppmärksamhet och kommentarer att sidan har fått stängas ner. För första gången kan du här läsa den ocensurerade bokversionen.

"Varje polisstation borde ha en Scott Goodwin! [...] Boken Facebookpolisen är riktigt bra"
Anna Warner, Skaraborgs Allehanda

"Jag har en ny hjälte. Han är inte fiktiv. Han är inte något litterärt underbarn men han är varm, humoristisk och har glimten i ögat. [...] läs boken!"
Skydd & Säkerhet

"Facebookpolisen är inte bara underhållande, utan ger även en bild av polisen som mänsklig och felbar. Boken genomsyras av författarens ödmjukhet, vilket gör den till en välbehövlig kontrast till den sedvanliga bilden av en poliskår som skjuter först och frågar sen."
Paragraf
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Facebookpolisen
  2. +
  3. Hur jag lärde mig förstå världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur jag lärde mig förstå världen av Fanny Härgestam, Hans Rosling (inbunden).

Köp båda 2 för 382

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Facebookpolisen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Polis på Facebook?
    Eva Samuelsson, 14 januari 2015

    Med glimten i ögat beskriver Scott Goodwin både svårigheter och glädje med att lägga ut delar av polisens arbete på Facebook.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Facebookpolisen