Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jacob Colt (del 9)
Utgivningsdatum
2014-08-25
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174613087

Erövraren E-bok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-08-25

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Psykopaten och seriemördaren Christopher Silfverbielke har med skrämmande medel lyckats bli frigiven från den slutna psykiatriska vård han dömts till.

Nu är han tillbaka med nya djävulska planer i sinnet. I tv-rutan ler han mot det svenska folket och säger: Tack och förlåt!

En ny mardröm kan börja.

Snygg, charmfull, rik och belevad men samtidigt fullständigt hänsynslös, känslokall, sexfixerad och brutal. Med Christopher Silfverbielke har Buthler och Öhrlund skapat en unik karaktär som inte lämnar någon oberörd.

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Erövraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 september 2014

  Det här är författarparet Buthler & Öhrlunds nionde bok tillsammans, det är den åttonde boken om polisen Jacob Colt, och det är den femte boken om psykopaten Christopher Silfverbielke. Jag har läst alla, och har tyckt att alla har varit bra.

  Här är en länk till min recension av den senaste boken, "Uppgörelsen".

  Den här boken var inget undantag, utan den var ungefär likadan och lika bra som dom tidigare böckerna. Lättläst, fängslande, spännande, och bra.

  Men iblan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna