Erövraren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 5)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2014-08-25
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174613131
Erövraren (ljudbok)

Erövraren (ljudbok)

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-08-25
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Psykopaten och seriemördaren Christopher Silfverbielke har med skrämmande medel lyckats bli frigiven från den slutna psykiatriska vård han dömts till.

Nu är han tillbaka med nya djävulska planer i sinnet. I tv-rutan ler han mot det svenska folket och säger: Tack och förlåt!

En ny mardröm kan börja.

Snygg, charmfull, rik och belevad men samtidigt fullständigt hänsynslös, känslokall, sexfixerad och brutal. Med Christopher Silfverbielke har Buthler och Öhrlund skapat en unik karaktär som inte lämnar någon oberörd.

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.

"Diaboliskt bra"

Östran

"Bret Easton Ellis goes Stockholm Noir, som möter svensk myspyspolis. En litterär frontalkrock som skapat thrillerserien med extra allt."

Tara
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Erövraren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Besviken
  Bee, 10 november 2014

  Jag håller med många av de tidigare recensionerna. Mycket kvinnofientliga kommentarer, främlingshat och fördummande av folk. Att även mediafolket går på hans story blir lite larvigt. Vem skulle gå på något sådant här? Det blir dessutom väldigt tjatig, typ alla kvinnor som ska "uppfostras" och veta sin plats.

  Jag kan inte annat än undra över personerna bakom en sådan här bok...

 2. Rekommenderas inte!
  Piggelina, 3 oktober 2014

  Jag har läst alla böcker av detta författarpar och hade verkligen sett fram mot denna fortsättning på historien om Silverbielke och Colt.

  Men till min besvikelse så är det en bok med väldigt tunn handling, där mycket utrymme ges till kvinnofientliga kommentarer och främlingshat (om än förklätt till kommentarer från CS).

  Uppenbart bara en bok som är en transportsträcka till nästa. Men tveksamt om jag kommer att köpa den - har inte lust att lägga pengar på en så tveksam investering....

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Erövraren