Lilla boken om mindfulness (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2015-08-03
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
The Little Book of Mindfulness
Dimensioner
135 x 105 x 15 mm
Vikt
186 g
SAB
Dokba
ISBN
9789174613636
Lilla boken om mindfulness (inbunden)

Lilla boken om mindfulness

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-08-03

Slutsåld

Allt fler lider av stress och alla måsten i vardagen. Att vara närvarande i nuet hjälper oss att uppskatta allt som finns omkring oss, och befriar oss från ångest över det förflutna och hektiskt planerande inför framtiden.
Tiddy Rowan har praktiserat mindfulness i över 40 år och samlar i Lilla boken om mindfulness över 150 tekniker, tips, övningar och råd som hjälper människor att följa sin andning och stilla sitt sinne och sin kropp.
Med hjälp av enkla meditationsövningar som bara tar några minuter per dag kan du uppnå en djupare känsla av närvaro och medvetenhet. I boken varvas praktiska rutiner som sätter igång och förhöjer en känsla av välbefinnande med tänkvärda citat som hjälper dig att andas djupare och lugnare.
Lilla boken om mindfulness är med sitt nätta format lätt att ta med sig så att du närsomhelst och varsomhelst kan finna inspiration att stanna upp i nuet.

"Boken innehåller över 150 tekniker, tips, övningar och råd som kan hjälpa dig att stilla ditt sinne och din kropp genom meditation. Boken är dessutom i ett lätt och smidigt format, så du kan ta med den var du vill. Kanske kan du smyga in lite mindfulness under rasten på jobbet?"
Hälsa & Fitness
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lilla boken om mindfulness. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst med mycket innehåll
    CharlotteP, 29 augusti 2017

    En liten och nätt bok som passar så väl för nybörjaren som för den erfarne, som behöver påminna sig själv om grunderna i mindfulness då och då. Innehåller även små enkla övningar. Bra att ge bort som present också!

  2. Lilla boken om mindfulness.

    Liten och bra. Bra att ha i handväskan och kunna ta fram t.ex på lunchrasten och träna lite mindfulness av de tips som finns iboken. Även bra faktatext som är kort och bra. Det har blivit min lilla bibel!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tiddy Rowan