Den som väntar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Amanda och Erik (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2015-01-12
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174613704

Den som väntar Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2015-01-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 2: Amanda och Erik.

Amanda och Erik har nyss tagit sig igenom en äktenskaplig kris. De har lovat att lägga alla lögner bakom sig och försöka på nytt. Men det visar sig lättare sagt än gjort, särskilt när de önskar sig så olika saker av livet.

Amanda vill att Erik ska vara pappaledig. För egen del önskar hon en hel natts sömn och att tonårsdöttrarna ska sluta dra hem odrägliga pojkvänner. Men mest av allt önskar hon att ett bokförlag ska anta hennes manus så att livet kan ta en ny vändning.

Erik önskar att allt kunde bli som det var tidigare, då när livet var lätt. Nu är det komplicerat. Amanda är förändrad, befordran på jobbet låter vänta på sig och så är det de där oregelbundna hjärtslagen som håller honom vaken om nätterna.

När Amanda ger sig iväg på en oplanerad resa hopar sig missförstånden. Och när nya bekantskaper och gamla spöken dyker upp och ställer saker på sin spets tvingas Amanda och Erik att omvärdera allt de tidigare tagit för givet. För hur vet man när man väntar på något gott - eller när man bara väntar för länge?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristin Emilsson