Silfverbielke 6 Hämnaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 6)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-04-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174614206

Silfverbielke 6 Hämnaren Ljudbok

(75 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-04-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Iskall champagne, sexiga brudar och djävulska planer. Christopher Silfverbielke är tillbaka.
Och han är på ett ovanligt gott humör.


Christopher Silfverbielke - stjärnmäklare, mördare och psykopat - har frigivits ur fängelset och inlett en framgångsrik politisk karriär som kristdemokrat. Men på väg mot partitoppen måste han först undanröja några hinder för att återvinna svenska folkets förtroende och fullfölja sin plan.
Många är de som ska få smaka på hans vedergällning - inte minst Jacob Colt, den en gång så skicklige polisen vars familj Christopher krossat, som nu, trött och lätt alkoholiserad, smider sina egna hämndlystna planer vid Europol i Haag.
Till sin hjälp räknar Christopher systern Anna, som är skyldig honom mer än en gentjänst, men hon har något som hennes bror saknar - ett samvete. Och hon vill inte vara med längre.
Vendettan driver genom Stockholms polishögkvarter och Östermalms eleganta våningar, lyxhotellen i Hamburg och de dammiga gatorna i Sousse, oskyldiga medelklassvillor och ensligt belägna skogsstugor. Alltmedan Jacob Colt vänder sitt vapen mot mannen som ödelagt hans liv. Men det hindrar inte Christopher Silfverbielke från att känna sig på ett ovanligt gott humör.

"Det är välskrivet underhållande och lite kittlande med denna totala egoism. Här är det extra allt av just allt." Björn G. Stenberg, Upsala Nya Tidning, om författarduons förra Silfverbielke-roman Erövraren

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Silfverbielke 6 Hämnaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite besviken
  -, 21 mars 2023

  Jag vet inte vad som gjorde denna bok i samlingen till en besvikelse. Det var lite långtråkigt emellanåt då jag kom på mig själv med att tänka på annat. Det fanns en och annan godbit i boken men över lag, njaa.

 2. Spännande
  Susanne, 14 mars 2023

  Tur att han ej är min bror..... Stefan Sauk bästa uppläsaren.

 3. Mycket bra och spännande
  Tobbe55, 10 augusti 2020

  Blir bara mer och mer spännande och det går inte att sluta lyssna...

 4. När tar det slut?

  Dags att historien om Silferbielke får ett slut.
  Hans frosserier i våldsamheter och sex börjar bli långrandigt.

  Behållningen var att höra Stefan Sauk läsa.

 5. Ännu ett bottennapp
  Piggelina, 14 maj 2015

  Jag trodde att boken innan var ett snedsteg i en i övrigt väldigt bra och spännande svit, men även denna bok om Silverbielke m fl kända figurer är ett rent bottennapp.
  Det är champagne, sex och väldigt lite övrig handling.

  Vad tusan har hänt med Buthler/Öhrlund??

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna