Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hemligheter (del 1)
Utgivningsdatum
2015-05-25
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Cajsa Mitchell
ISBN
9789174614404
Istvillingar (e-bok)

Istvillingar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-05-25

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hemligheter: Del 1.

Lydia och Kirstie är enäggstvillingar - sex år gamla, oskiljaktiga och så lika att inte ens deras föräldrar alltid kan säga vem som är vem. Så händer det som bara inte får hända: Lydia faller från ett balkongräcke och dör. Kvar är den förvirrade Kirstie och hennes förtvivlade föräldrar Sarah och Angus.

Efter ett års tungt sorgearbete beslutar sig familjen för att flytta till en liten isolerad ö i Hebriderna där de ärvt ett hus som inte varit bebott på flera decennier och som saknar elektricitet. De vill börja på nytt, komma bort från alla plågsamma minnen.

Men inget blir som de hoppats. Kirstie beter sig allt egendomligare - hon tycks djupt olycklig och hävdar att de förväxlat henne med den omkomna systern. I skolan skyr de andra barnen henne, hon som alltid haft en syster och själsfrände är nu outhärdligt ensam.

Angus tvingas ofta resa bort på grund av sitt arbete och Sarah känner sig alltmer isolerad och förtvivlad. Deras äktenskap blir sämre i stället för bättre. Oron för Kirstie - eller är det Lydia - bara växer. En fruktansvärd misstanke pyr inom Sarah - vad var det egentligen som hände den där olycksdagen då hennes dotter dog?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Istvillingar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 juni 2015

  Det här var en mycket bra och lite annorlunda bok. Jag tycker att den är lite av en blandning av en thriller och ett familjedrama.

  Otäck är den stundtals, med en lite krypande stämning. Fantastisk miljöskildring av den karga och isolerade fyrön i Hebriderna.

  Absolut inte förutsägbar, utan spännande till sista sidan.

  Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av S K Tremayne