Dominodöden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nathalie och Johan-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2015-07-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174614534
Dominodöden (e-bok)

Dominodöden (e-bok)

(11 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-07-20

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Överläkaren Erik Jensen försvinner obegripligt i kulverten under en nattjour på Sundsvalls sjukhus. Kommissarie Johan Axberg kopplar snabbt ihop fallet med psykiatrikern Thomas Hoffman, som försvann spårlöst på samma plats tre dygn tidigare. När Hoffman senare hittas brutalt mördad i ett skogsparti tyder allt på att han har hållits fången i ett par dygn för att sedan bli ihjälslagen. I både Hoffmans och Jensens fall har gärningsmannen lämnat efter sig en dominobricka.
När Sundsvallspolisen ber Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp om hjälp i utredningen, tvekar psykiatrikern Nathalie Svensson. Hon har precis varit med om flera traumatiska händelser och behöver mest av allt lugn och ro hemma i Uppsala. Men när det visar sig att hennes syster Estelle är den senaste som sett Erik Jensen vid liv bestämmer sig Nathalie för att ta sig an uppdraget.
Det blir en jakt på en tvångsmässig mördare för att hitta Erik Jensen i tid. Var har mördaren gömt undan Hoffman före mordet? Står fler offer på tur? Och framför allt - vad betyder dominobrickorna?

Dominodöden är den andra boken i serien om psykiatrikern Nathalie Svensson. Här får vi också återuppta kontakten med Johan Axberg och de andra karaktärerna i Moströms framgångsrika Sundsvallssvit.

JONAS MOSTRÖM är författare och läkare. Han debuterade 2004 med thrillern Dödens pendel. Uppföljaren Svart cirkel kom 2006 och blev hans genombrott med över 80 000 sålda exemplar. Sedan dess har Moström nått stora framgångar med böckerna om kriminalkommissarie Johan Axberg. 2014 kom första boken om Nathalie Svensson, Himlen är alltid högre. I Dominodöden förenas de två serierna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dominodöden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 6 augusti 2015

    Det här är den tionde kriminalromanen av Jonas Moström, och jag har läst dom allihopa, och har också tyckt om dom alla tio. Det kanske inte är några böcker som man direkt minns länge, och går och tänker på. Men det är lättlästa, välskrivna och underhållande svenska deckare som delvis utspelar sig i sjukhusmiljö.

    Dom första åtta böckerna utspelar sig i Sundsvall med en läkare och en polis i huvudrollen. Den förra boken, den nionde, var den första boken i en ny serie, om en psykiatrik... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström