Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-08-31
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789174614701
Att älska i nöd och lust (e-bok)

Att älska i nöd och lust (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-31
47
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jag ska gifta mig.
Han är perfekt.
Det är en katastrof.


Lily Wilder är advokat och bor i New York. Hon har fantastiska vänner och tre mammor - alla har varit gifta med hennes pappa, hon älskar dem alla och alla älskar Lily. Hennes pappa älskar kvinnor och kan aldrig få nog. Och Lily brås på sin pappa - hon älskar män, och är inte precis den trogna typen. Nu är Lily förlovad, men ingen tycker egentligen att hon borde gifta sig. Hon är för impulsiv, för karltokig, tycker för mycket om att ta en drink eller två - eller fem ...
Lilys fästman Will är arkeolog, briljant och charmerande, ett riktigt kap. Han älskar henne, men känner han den sanna Lily? Lily tycker om Will, men älskar hon honom?
Bröllopet närmar sig och gästerna anländer en efter en. Samtidigt kräver Lilys arbetsgivare att hon ska ta över en komplicerad skadeståndstvist dagarna före bröllopet, något som inte är så lätt med tanke på alla sena nätter ... Lily går ut med sina tjejkompisar, blir hejdlöst förälskad i nya män varenda kväll, dricker för många drinkar, skrattar sig till sömns - och det blir allt tydligare att hon kanske är på väg att begå ett fruktansvärt misstag - äktenskap passar henne inte.

Inte sedan Bridget Jones dagbok har det kommit en så rolig bok som Att älska i nöd och lust.

ELIZA KENNEDY har en juristexamen från Harvard Law School. Hon har arbetat som juridiskt biträde åt en federal domare och därefter som advokat på en prestigefylld Manhattanbyrå. Att älska i nöd och lust är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eliza Kennedy

Bloggat om Att älska i nöd och lust