Hämnaren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 6)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2015-11-09
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
180 x 115 x 25 mm
Vikt
185 g
SAB
Hc
ISBN
9789174614732

Hämnaren

(60 röster)  |   Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-11-09
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Iskall champagne, sexiga brudar och djävulska planer. Christopher Silfverbielke är tillbaka.
Och han är på ett ovanligt gott humör.


Christopher Silfverbielke - stjärnmäklare, mördare och psykopat - har frigivits ur fängelset och inlett en framgångsrik politisk karriär som kristdemokrat. Men på väg mot partitoppen måste han först undanröja några hinder för att återvinna svenska folkets förtroende och fullfölja sin plan.
Många är de som ska få smaka på hans vedergällning - inte minst Jacob Colt, den en gång så skicklige polisen vars familj Christopher krossat, som nu, trött och lätt alkoholiserad, smider sina egna hämndlystna planer vid Europol i Haag.
Till sin hjälp räknar Christopher systern Anna, som är skyldig honom mer än en gentjänst, men hon har något som hennes bror saknar - ett samvete. Och hon vill inte vara med längre.
Vendettan driver genom Stockholms polishögkvarter och Östermalms eleganta våningar, lyxhotellen i Hamburg och de dammiga gatorna i Sousse, oskyldiga medelklassvillor och ensligt belägna skogsstugor. Alltmedan Jacob Colt vänder sitt vapen mot mannen som ödelagt hans liv. Men det hindrar inte Christopher Silfverbielke från att känna sig på ett ovanligt gott humör.

"Det är välskrivet underhållande och lite kittlande med denna totala egoism. Här är det extra allt av just allt."
Björn G. Stenberg, Upsala Nya Tidning, om författarduons förra Silfverbielke-roman Erövraren

DAN BUTHLER och DAG ÖHRLUND romandebuterade tillsammans år 2007 med mord.net, som sedan dess sålts till tio länder. Deras böcker om Christopher Silfverbielke och kommissarie Jacob Colt har gjort stor succé och blivit mycket uppskattade läsarfavoriter.

"man ska inte neka sig obehaget att konfronteras med en genuint ond man och läsa serien om Silfverbielke [...] Läs och förskräcks."
Dag Sandahl, Östra Småland/Nyheterna

"Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden. [...] underhållningsvärdet behålls hela vägen."
Joel Sjöö, Borås Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hämnaren
 2. +
 3. Motvind

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motvind av Dan Buthler, Dag Öhrlund (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Hämnaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Irriterande...
  Mats B., 22 september 2021

  Egentligen är boken värd mer än en tvåa då spänningsfaktorn är rätt hög, men en psykopat som Silvferbielke skulle aldrig ha chansen att komma i närheten av de bestialiska gärningar som han gör i en verklighet. Jag tror författarna missat att en publik ser spänning i att ha en kamp mellan det onda och det goda, inte att det goda eller det onda alltid vinner. Här finns ingen kamp då alla Christophers eventuella motståndare ryker en efter en - och de enda som får uppleva nån som helst misär är a... Läs hela recensionen

 2. Urdålig
  vera pedersen, 3 mars 2017

  Tråkigt upprepande av mord. Pallar inte ens läsa ut den. Vet inte hur författaren ens kommit undan med en så dålig bok..

 3. lite väl mycket detaljer
  Joel Edving, 28 juni 2016

  bra bok men för mycket detaljer om förnedringssexet.
  Efter att h aläst alal böcke tidigare så vet man ju vilket svin han är

 4. Silverbielke
  Kent Ronny Nilsson, 29 februari 2016

  Har läst alla utom den sista. De är lika bra alla sex böckerna skrivna i pocketformat som kan vara lite svårläst med liten stil. Annars väldigt bra innehåll

 5. DÅLIGT!!!
  Annika Sjöström, 18 februari 2016

  Riktig skitbok! En sjuk människa som man verkligen inte skulle behöva läsa om. Bättre att spendera sina pengar på toapapper än detta bokpapper.

 6. Hämnaren
  Karin, 15 februari 2016

  Nu börjar jag tröttna på Christopher. Han blir mer och mer utslätad och det är väl dags att avliva honom också. Jag tycker att språket i boken liksom flyter ut i ingenting. Jag kommer inte att läsa flera böcker i serien.

 7. Lättläst

  Trodde att jag skulle vara trött på Silverbjälke, hoppades att hans tid var över nu men blev överraskad över hur snabbt jag läst ut boken

 8. Silverbielke fortsätter att förblinda......!!
  Marie-Louise P, 19 december 2015

  Så får vi åter stifta bekantskap med den narcissistiske, Nitschianske, sexualperverterade psykopaten
  Christopher Silverbielke. "Hämnaren" är lika spännande och fascinerande som tidigare böcker i serien.
  Den är skriven i ett rappt tempo och samhällskritiken som utstöts ur huvudpersonens rikliga munflöde,
  är förmedlat på ett mycket tänkvärt men faktiskt också humoristiskt sätt. Denne Silverbielke är helt outstanding i sin kategori och märkligt nog vill man fortsätta den litterära ... Läs hela recensionen

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna