Boken som lär dig mindfulness (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2016-01-05
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
This Book Will Make You Mindful
Dimensioner
175 x 125 x 15 mm
Vikt
240 g
ISBN
9789174614770
Boken som lär dig mindfulness (häftad)

Boken som lär dig mindfulness

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-01-05
89
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Upplever du ofta att tiden springer ifrån dig, att du har svårt att fokusera på det du gör och att du har fastnat i destruktiva tankemönster? Då kan den här boken vara ett steg i riktning mot ett rikare liv.
Begreppet mindfulness - att bli mer närvarande i nuet - är inget nytt. Men det tål att upprepas! I en tid när vi tenderar att alltid vara på väg någon annanstans, om inte fysiskt så i tankarna, har vi mycket att vinna på att stanna upp och faktiskt känna efter - ta in det som händer omkring oss här och nu.
Genom att bli medvetna om hur vi beter oss och varför, får vi en nyckel till våra tankar och kan därmed påverka hur vi förhåller oss till saker och ting.
Boken innehåller bland annat övningar och strategier för att:

* förstå och hantera dina tankar
* minska stress och oro
* leva i nuet
* sluta älta det som varit
* lära dig lyssna på din kropps signaler

Boken som lär dig mindfulness ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som ger dig bättre sömn, Boken som ger dig självförtroende, Boken som gör dig lyckligare och Boken som får dig att känna dig vacker.

JESSAMY HIBBERD är klinisk psykolog. Hon är medlem i British Psychological Society (BPS) och godkänd i British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP).

JO USMAR är frilansjournalist och redaktör. Hon har varit medförfattare till en mängd olika böcker och skriver regelbundet krönikor för Cosmopolitan. Hon har också debatterat livsstils- och relationsfrågor i radio och tv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boken som lär dig mindfulness
  2. +
  3. Boken som får dig att känna dig vacker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken som får dig att känna dig vacker av Jessamy Hibberd, Jo Usmar (häftad).

Köp båda 2 för 172 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Boken som lär dig mindfulness. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En läsvärd bok
    Disco (Sundbyberg), 27 juni 2019

    Många bra tips i boken , dock lite tråkig text. Vore trevligt med mer illustrationer eller foton i boken. En läsvärd bok.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Boken som lär dig mindfulness