Bro bro breja (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 2)
Antal sidor
371
Utgivningsdatum
2016-02-10
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Lena Kamhed
Originaltitel
Pop Goes the Weasel
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
562 g
SAB
Hce
ISBN
9789174614824
Bro bro breja (inbunden)

Bro bro breja

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2016-02-10

Slutsåld

Helen Grace har inte bara en krävande mordutredning på sitt bord. Hon försöker också återhämta sig efter systerns En död man som levt ett till synes skötsamt liv hittas i ett övergivet hus. Någon har skurit ut hans hjärta och lämnat det utanför familjens ytterdörr. Det är det första offret. Och kriminalkommissarie Helen Grace anar att det inte är det sista.
I Southamptons slumkvarter frodas prostitution och droghandel. Varför har en lyckligt gift man rört sig i det området? När ännu ett liknande fall dyker upp är det tydligt att det går en seriemördare lös. Ett tredje offer hittas. Vilken är den gemensamma nämnaren? Kan mördaren spåras vid den chattsida där ett antal män diskuterar och betygsätter prostituerade?
död samtidigt som hon måste navigera mellan blindskären på polisstationen, där inte alla vill ha henne kvar. Helen kan känna vreden bakom morden, men hon kan inte föreställa sig hur skickligt mördaren går tillväga, eller vad som väntar henne i slutet av jakten ...

M.J. ARLIDGE bor i England och har de senaste femton åren arbetat med tv-produktioner. Bro bro breja är Arlidges andra bok i serien om Helen Grace. På Lind & Co utkom hösten 2015 första delen, Ole dole, som sålts till fler än tjugo länder och placerat sig på många topplistor.

"M.J. Arlidge driver handlingen framåt i ett högt tempo redan från den första sidan och håller skickligt spänningen vid liv. Metodiskt mejslar han fram en väl uppbyggd historia och när han dessutom lyckas sy ihop slutet på ett raffinerat sätt sätter han punkt för en mycket spännande och läsvärd bok."
Johan Espefält, Skaraborgs Allehanda om Ole dole

"Upplösningen låter förstås vänta på sig till slutet och författaren kan sin dramaturgi för att hålla spänningen vid liv."
Karin Flygare, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bro bro breja. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 mars 2016

    Bro bro breja är den andra boken i serien om polisen Helen Grace. Jag läste den första boken, Ole dole, för ungefär ett halvår sedan, och jag tyckte mycket om den. Här är en länk till min recension av den.

    Bro bro breja var nästan lika bra som Ole dole. Den är lika välskriven och lika lättläst, och jag tycker mycket om karaktärerna i boken. Däremot tyckte jag kanske inte att själva storyn var lika bra i den här boken, som i den första boken.

    Men bra är den absolut, och spä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av M J Arlidge