Lugn : 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-05-30
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Calm : 50 Mindfulness- and Relaxation Exercises to De-Stress
Dimensioner
170 x 143 x 16 mm
Vikt
327 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174615227
Lugn : 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv (inbunden)

Lugn : 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-05-30

Slutsåld

Snurrar livet för fort? Känns det omöjligt att hinna med? Blir du stressad av blotta tanken på att du alltid är uppkopplad och har massvis av bollar i luften? Väntar du på att det ska bli din tur att få känna ett inre lugn? Då kan det här vara precis den bok du behöver.
Mindfulnesskonceptet bygger på att bli mer närvarande i nuet och inrymmer många olika nycklar till ett lugnare liv och ett större välbefinnande. I en värld där kraven på att "leverera" och alltid finnas tillgänglig kan leda till stress, oro och såväl psykisk som fysisk ohälsa, kan mindfulness- och andra närbesläktade övningar vara oerhört effektiva verktyg för att hitta tillbaka till en harmonisk livsstil och göra dig mer tillfreds med ditt liv.
Arlene K. Unger visar läsaren en mängd olika strategier för att ta sig ur till synes omöjliga och stressande situationer och att bryta sig loss ur invanda mönster.

Boken innehåller bland annat övningar för att:

* bli mer närvarande i nuet
* reducera stress- och oroskänslor
* kontrollera och hantera jobbiga tankar
* ta in det positiva runt omkring oss
* kunna lyssna på kroppens signaler

På Lind & Co finns även Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn av samma författare. Båda böckerna innehåller en mängd olika handfasta råd om hur du på ett lätt sätt kan identifiera, hantera och komma över stress- och sömnrelaterade problem.

ARLENE K. UNGER är klinisk psykolog och wellness-coach. Hon är inriktad på lösningsorienterad terapi och verksam i Kalifornien i USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lugn : 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. 50 stycken strategier för att nå lugn
    Suddan, 24 april 2018

    Jättebra bok! Denna bok innehåller verkligen 50 stycken strategier för att nå lugn. Som läsare väljer man de strategier som fungerar bäst för en själv. Liten och nätt bok att ha med sig överallt. Toppen!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lugn : 50 mindfulness- och avslappningsöv...