Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-05-30
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Sleep : 50 Mindfulness- and Relaxation Exercises for a Restf
Dimensioner
170 x 143 x 16 mm
Vikt
329 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174615234
Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn (inbunden)

Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2016-05-30
90
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Har du svårt att somna? Eller somnar du kanske utan problem men vaknar till alltför lätt för att sedan inte kunna somna om? Känns frånvaron av sömn, eller dess dåliga kvalitet, som ett olösligt problem och något som påverkar ditt välbefinnande och din vardag? Då kan det vara en god idé att läsa den här boken.
En god natts sömn är en av nycklarna till välbefinnande i livet. Författaren Arlene K. Unger förmedlar praktiska, lättillämpade mindfulnessövningar för att hitta närvaro i nuet och förbättra din sömn. Genom rogivande avslappningsövningar såsom färgläggning, tankeexperiment och skrivknep får läsaren hjälp att hitta olika sätt att hantera sömnproblem, och därigenom höja sin livskvalitet. I den här boken presenteras en mängd olika strategier och övningar för läsaren att botanisera bland - verktyg för att bryta sig loss ur dåliga sömnmönster och i stället kunna njuta av en ostörd nattvila. Boken innehåller bland annat tips på hur man kan:

* varva ner inför sänggåendet
* hantera stresskänslor vid utebliven sömn
* somna om
* styra negativa tankar om sömnen i en annan riktning
* skapa en rogivande miljö i sitt sovrum

På Lind & Co finns även Lugn - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv av samma författare. Båda böckerna innehåller en mängd olika handfasta råd om hur du på ett lätt sätt kan identifiera, hantera och komma över stress- och sömnrelaterade problem.

ARLENE K. UNGER är klinisk psykolog och wellness-coach. Hon är inriktad på lösningsorienterad terapi och verksam i Kalifornien i USA.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn
  2. +
  3. Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare liv - hela berättelsen om antiinflammatorisk kost, god tarmflora och hur du ändrar din livsstil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välj hälsa! : mina samlade råd för ett friskare... av Stig Bengmark (kartonnage).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arlene K Unger

  • Schlaf

    Arlene K Unger

    Entfliehen Sie dem Teufelskreis schlafloser Nächte mit 50 einfachen Übungen.Dr. Arlene K. Unger, klinische Psychologin und Wellnesscoach, bietet Ihnen eineeinzigartige Reihe von Achtsamkeits- und Entspannungsübungen an, die Ihnendabei helfen einzu...