Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Caroline (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2015-12-23
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174615357
Nyckeln till Caroline (e-bok)

Nyckeln till Caroline E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-12-23

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Caroline har förverkligat drömmen om en egen krog. Men trots att kunderna fullkomligt älskar hennes service, charm och maträtter i världsklass har hon efter ett år ännu inte kunnat ta ut någon lön. Carolines tapas går inte med vinst.
Så när den nya hyresvärden Finn Bjurström erbjuder en billigare lokal ute i förorten tycker bästa vännen och kollegan Bente att de ska nappa på det. Men Caroline vill inte ge upp sin älskade oas på Kungsholmen i Stockholm.
Problemen hopar sig när Bjurström visar sig ha kontakter på alla möjliga myndigheter, och miljarder skäl att sparka ut sin alltmer obstinata hyresgäst. Caroline inser att hon behöver juridisk hjälp och kontaktar advokaten Oscar, som fick henne ur häktet förra gången. Hon hade glömt hur attraktiv han är ...
Caroline har ett annat problem också. Hennes före detta granne och vän Nancy befinner sig på ålderdomshemmets sista instans och vill bara dö. Ju mer Caroline ser Nancy lida, desto djupare gror tanken att hjälpa henne.

Nyckeln till Caroline är den fristående fortsättningen på Konsten att vara Caroline, som kom ut 2015.

PETER BARLACH (f. 1968) är författare, regissör och musiker. Han har tidigare skrivit manus för film och teater samt flera ungdomsböcker, bland andra Inte bara tennis och Fifteen love.

"Konsten att vara Caroline är romanen som innehåller allt en feelgood ska. [...] Barlach berättar sin historia med ett språk som påminner lite om att äta något väldigt gott. Tårna krullar sig liksom lite av glädje genom vissa formuleringar [...] känns som en fullträff. Jag tror till och med att jag blev lite golvad."
Emma Kreü, LitteraturMagazinet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nyckeln till Caroline. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5,
    Britt-Marie Kullin, 22 juli 2016

    En mycket bra roman. Lättlyssnad och smårolig, men ändå med en hel del djup. Och precis lika bra som den första boken, Konsten att vara Caroline.

    Rekommenderas absolut, men läs helst den första boken i serien först.

    Jag lyssnade på boken som en ljudbok, mycket bra och trevligt uppläst av skådespelaren Frida Hallgren, via Storytels app, och det tog cirka sex och en halv timme, på 1,25 gångers hastighet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Barlach