Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Onda aningar (del 1)
Utgivningsdatum
2016-01-18
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Mia Gahne
ISBN
9789174615364
Jag lät dig gå (e-bok)

Jag lät dig gå E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-01-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Onda aningar: Del 1.

Femårige Jacob och hans mamma är på väg hemåt en mörk och blöt novemberkväll. De har bara en kort bit kvar att gå när han plötsligt släpper taget om hennes hand och springer ut i gatan. Samtidigt kommer en bil körande i rasande fart och Jacob hinner inte undan. Föraren smiter och kvar på gatan ligger den döde pojken. Över honom hukar sig hans svårt chockade mamma. Hela hennes liv har krossats i ett ögonblick.
Fallet hamnar på polisinspektör Ray Stevens bord. Han har inga ledtrådar men är fast besluten att hitta den skyldige, och är beredd att riskera allt för att skipa rättvisa åt en kvinna som drabbats av varje förälders värsta mardröm.
För Jenna är det omöjligt att fortsätta leva i hemstaden Bristol hennes liv är ödelagt. Det enda hon vill är att lämna allt bakom sig och börja på nytt. Jenna flyttar till en liten by i Wales. Hon försöker desperat glömma sitt förflutna men jagas av fasansfulla minnen. Byns invånare undrar förstås vem hon är och varför hon sökt sig just dit. Men Jenna håller alla på avstånd, släpper ingen in på livet.
Medan polisen arbetar börjar Jenna långsamt tro på en framtid. Men är det alls möjligt att lämna ett liv för ett helt annat?
Det förflutna kommer obönhörligt ifatt henne och dess konsekvenser är förödande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag lät dig gå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 januari 2016

    Det här tyckte jag var en mycket, mycket bra bok. På baksidan av boken så klassas den som en psykologisk thriller, och jämförs med Gone girl och Kvinnan på tåget. Författaren har tidigare jobbat som polis i tolv år, och det här är hennes debutroman.

    Boken var väldigt spännande, mycket välskriven, och stundtals oförutsägbar. Och den gjorde några häftiga vändningar, som jag inte alls hade räknat med.

    I början var den ganska så lugn, men den andra halvan blev mer intensiv. Ja... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Clare MacKintosh