Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-05-03
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
Silence - The Power of Quiet in a World Full of Noice
Medarbetare
Granlund, Bitte (form)
Dimensioner
195 x 132 x 13 mm
Vikt
224 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174615470
Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus (kartonnage)

Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2016-05-03
129
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus Kan levereras innan julafton
Den kände buddhistmunken Thich Nhat Hanh är tillbaka med en ny bok om mindfulness. Den här gången vill han lära oss att förstå och utveckla vår innersta tillgång - tystnaden - för att vi lättare ska kunna finna glädje, mening och ro.
Vi lever i en högljudd och stimmig värld där vi jagar efter lycka, grämer oss för det som har varit och oroar oss för framtiden - till den grad att vi missar allt det vackra och fantastiska som sker runt omkring oss. Och hur ska vi kunna höra våra inre önskningar och förstå våra behov när såväl omgivning som egna tankar överröstas av oväsen?
Genom andningstekniker och enkla mindfulnessövningar visar Nhat Hanh vägen till att hitta lugn och sinnesro även i de mest kaotiska situationer och bullriga miljöer.
Först när vi känner stillheten inom oss kan vi upptäcka vilka vi är och vad vi vill - själva nyckeln till lycka och välmående.

THICH NHAT HANH är buddhistmunk, lärare och fredsaktivist, och har skrivit flera uppskattade böcker om mindfulness. Tystnad - Finn din inre stillhet i en värld full av brus är den femte boken av honom som utkommer på Lind & Co.

"Det är en intressant och trevligt skriven bok om en viktig aspekt av buddhistisk meditation. Läsaren får en viss upplevelse av tekniken, då varje kapitel avslutas med en övning."
Margareta Hartelius, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus
 2. +
 3. Bli fri från din rädsla med hjälp av mindfulness

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli fri från din rädsla med hjälp av mindfulness av Thich Nhat Hanh (kartonnage).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ganska upprepande
  Bittemian, 6 oktober 2023

  Motsvarade inte riktigt mina förväntningar. Kändes som om det var mycket upprepningar och jag tyckte inte den gav så mycket.

 2. Full av visdom, kärlek och inspiration
  Andreas Lööw, 1 november 2017

  En härlig introduktion till varför man bör uppsöka tystnad och meditation. Författaren har sin utgångspunkt i buddhismen och målgruppen är alla människor som vill förstå ämnet oavsett tidigare erfarenhet. Dess inneboende kraft är oändlig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Thich Nhat Hanh