Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-05-03
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
Silence - The Power of Quiet in a World Full of Noice
Medarbetare
Granlund, Bitte (form)
Dimensioner
195 x 132 x 13 mm
Vikt
224 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174615470
Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus (kartonnage)

Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2016-05-03
109
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den kände buddhistmunken Thich Nhat Hanh är tillbaka med en ny bok om mindfulness. Den här gången vill han lära oss att förstå och utveckla vår innersta tillgång - tystnaden - för att vi lättare ska kunna finna glädje, mening och ro.
Vi lever i en högljudd och stimmig värld där vi jagar efter lycka, grämer oss för det som har varit och oroar oss för framtiden - till den grad att vi missar allt det vackra och fantastiska som sker runt omkring oss. Och hur ska vi kunna höra våra inre önskningar och förstå våra behov när såväl omgivning som egna tankar överröstas av oväsen?
Genom andningstekniker och enkla mindfulnessövningar visar Nhat Hanh vägen till att hitta lugn och sinnesro även i de mest kaotiska situationer och bullriga miljöer.
Först när vi känner stillheten inom oss kan vi upptäcka vilka vi är och vad vi vill - själva nyckeln till lycka och välmående.

THICH NHAT HANH är buddhistmunk, lärare och fredsaktivist, och har skrivit flera uppskattade böcker om mindfulness. Tystnad - Finn din inre stillhet i en värld full av brus är den femte boken av honom som utkommer på Lind & Co.

"Det är en intressant och trevligt skriven bok om en viktig aspekt av buddhistisk meditation. Läsaren får en viss upplevelse av tekniken, då varje kapitel avslutas med en övning."
Margareta Hartelius, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus
  2. +
  3. Fri från rädsla, fri från sorg : zenmästarens väg till visdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fri från rädsla, fri från sorg : zenmästarens v... av Thich Nhat Hanh (häftad).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tystnad : finn din inre stillhet i en värld full av brus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Full av visdom, kärlek och inspiration
    Andreas Lööw, 1 november 2017

    En härlig introduktion till varför man bör uppsöka tystnad och meditation. Författaren har sin utgångspunkt i buddhismen och målgruppen är alla människor som vill förstå ämnet oavsett tidigare erfarenhet. Dess inneboende kraft är oändlig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thich Nhat Hanh