Det du inte minns (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (135.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2016-05-06
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Cajsa Mitchell
ISBN
9789174615838

Det du inte minns

Ljudbok, Svenska, 2016-05-06
99 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pulsslagen i öronen dränker ljudet av fläktens lågmälda roterande i taket medan jag anstränger mig till det yttersta för att kunna höra ljudet av Bens fotsteg i hallen, skräckslagen för att bli påkommen här, med att göra så här. Vad håller jag på med egentligen?

När Ninas och Emmas vägar av en slump korsas uppstår en trevande vänskap som för alla utomstående ter sig obegriplig. Emma är hemmafru med en tvåårig son och ännu ett barn på väg, har gett upp sin spännande karriär inom tv och känner sig nedstämd, låst och ensam.
När Nina, den begåvade konstnären, sval, sofistikerad och välbeställd, sträcker ut en hand är det som en livboj för en drunknande. Emma är tagen av Nina, överväldigad och tacksam över hennes intresse. Det dröjer inte länge innan hon betraktar Nina som en god vän.
Men vad Emma inte minns är att de en gång för länge sedan kände varandra. Nina har däremot inte glömt.

HARRIET LANE har arbetat som redaktör och journalist på Tatler och The Observer. Hon har också skrivit för tidningar som The Guardian och Vogue. Det du inte minns är hennes andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harriet Lane

  • Her

    Harriet Lane

    You don't remember her . . . but she remembers you. 'The ultimate frenemy thriller' NOW and smash critical hit from the publishers that bought you GONE GIRL.Two women; two different worlds.Emma is a struggling mother who has put everything on hold...

  • Alys, Always

    Harriet Lane

    They have everything she wants...Frances is a thirty-something lowly sub-editor, but her routine, colourless existence is disrupted one winter evening when she happens upon the aftermath of a car crash and hears the last words of the driver, Alys ...

Bloggat om Det du inte minns