Dansa min docka (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 3)
Antal sidor
374
Utgivningsdatum
2016-08-08
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Lena Kamhed
Originaltitel
The Doll's House
Dimensioner
20 x 210 x 14 mm
Vikt
572 g
SAB
Hce
ISBN
9789174616095

Dansa min docka

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2016-08-08

Slutsåld

En ung kvinna vaknar upp i en kall, mörk källare. Hon vet inte hur hon har hamnat där eller vem som är hennes kidnappare.
Inte långt därifrån, på en öde strand, hittas kroppen efter en annan ung kvinna - en kvinna som aldrig anmäldes som saknad eftersom familjen fortsatte att motta sporadiska sms från henne efter försvinnandet. Någon ville få de anhöriga att tro att hon fortfarande levde när hon i själva verket var död.
Fyndet ger kriminalkommissarie Helen Grace kalla kårar. Det är tydligt att hon har med en galning att göra - en mycket störd person som inte bara är intelligent utan även har resurser. Och medan Helen kämpar för att lista ut vad mördaren drivs av börjar hon förstå att tiden håller på att rinna ut för någon som fortfarande lever.

Dansa min docka är den tredje, fristående boken om kriminalkommissarie Helen Grace. De två tidigare titlarna, Ole dole och Bro bro breja, har sålts till ett tjugotal länder och legat på många topplistor världen över.

M.J. ARLIDGE bor i England och har i många år arbetat med tv-produktioner, bland annat som författare till BBC-serien Tyst vittne.

" En riktigt gastkramande deckare!"
Eva Åström, Expressen

"M.J. Arlidge driver handlingen framåt i ett högt tempo redan från den första sidan och håller skickligt spänningen vid liv. Metodiskt mejslar han fram en väl uppbyggd historia och när han dessutom lyckas sy ihop slutet på ett raffinerat sätt sätter han punkt för en mycket spännande och läsvärd bok."
Johan Espefält, Skaraborgs Allehanda, om Ole dole

"Upplösningen låter förstås vänta på sig till slutet och författaren kan sin dramaturgi för att hålla spänningen vid liv."
Karin Flygare, BTJ, om Bro bro breja

"Han tecknar intressanta gestalter, skildrar spännande polisarbete och laddade konflikter. Snabb underhållning för den som inte räds seriemord."
Marie Louise Lindell, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av M J Arlidge