Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616224
Det är jag som är Caroline (e-bok)

Det är jag som är Caroline (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-07
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är jag som är Carolineär inte en fortsättning på de tidigare böckerna om Caroline utan en fristående tillbakablick på hennes liv som 17-åring.

Men flytta hemifrån då för fan!"

Det är nästan en timme sedan mamma skrek de magiska orden, men de klingar fortfarande som en skön refräng i huvudet. Det var allt jag behövde höra.

Caroline är 17 år och flyr undan sin överbeskyddande mamma. Det blir en händelserik vinter och hon träffar människor som kommer att påverka henne för resten av livet.

Förutom att hon kommer närmare sin alkoholiserade pappa som lär henne allt han kan om matlagning träffar hon Andreas, som hyr ut sina bortresta föräldrars matkällare i villan på Lidingö för tusen kronor i månaden. Hon inleder ett förhållande med Joakim, en gift, äldre man som raggar upp henne i delidisken där hon jobbar.

Och så träffar hon Stephanie, en före detta knarkare och fotomodell som numera bara missbrukar Treo och kaffe och är den enda som vågar fråga: "Varför flyr du från din mamma, Caroline?"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är jag som är Caroline. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 27 juli 2016

  Jag har nyligen lyssnat på dom två böckerna Konsten att vara Caroline, och Nyckeln till Caroline.

  Den här boken, Det är jag som är Caroline, utspelar sig före dom två ovanstående böckerna, och handlar om när Caroline är sjutton år.

  Tycker att den var lika bra som dom två tidigare böckerna. En härlig blandning av ytlighet och djup. Och av humor och allvar.

  Jag lyssnade på boken som en ljudbok, mycket bra och trevligt uppläst av skådespelaren Frida Hallgren, via Sto... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Det är jag som är Caroline