Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Cajsa Mitchell
ISBN
9789174616361
Det du inte minns (e-bok)

Det du inte minns E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-12

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pulsslagen i öronen dränker ljudet av fläktens lågmälda roterande i taket medan jag anstränger mig till det yttersta för att kunna höra ljudet av Bens fotsteg i hallen, skräckslagen för att bli påkommen här, med att göra så här. Vad håller jag på med egentligen?

När Ninas och Emmas vägar av en slump korsas uppstår en trevande vänskap som för alla utomstående ter sig obegriplig. Emma är hemmafru med en tvåårig son och ännu ett barn på väg, har gett upp sin spännande karriär inom tv och känner sig nedstämd, låst och ensam.
När Nina, den begåvade konstnären, sval, sofistikerad och välbeställd, sträcker ut en hand är det som en livboj för en drunknande. Emma är tagen av Nina, överväldigad och tacksam över hennes intresse. Det dröjer inte länge innan hon betraktar Nina som en god vän.
Men vad Emma inte minns är att de en gång för länge sedan kände varandra. Nina har däremot inte glömt.

HARRIET LANE har arbetat som redaktör och journalist på Tatler och The Observer. Hon har också skrivit för tidningar som The Guardian och Vogue. Det du inte minns är hennes andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det du inte minns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 juli 2016

  En lite speciell spänningsthriller. Lite annorlunda med en krypande stämning i sig. Man får följa dom två kvinnorna i varannat kapitel, och får läsa om samma händelser från två olika håll.

  Välskriven och lättläst tyckte jag att den var. Och bra och läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harriet Lane

 • Her

  Harriet Lane

  'The ultimate frenemy thriller' [NOW MAGAZINE] The smash critical hit from the publishers that bought you GONE GIRL.You don't remember her . . . but she remembers you. Two women; two different worlds.Emma is a struggling mother who has put everyth...

 • Alys, Always

  Harriet Lane

  'A marvellous novel. I absolutely adored it ... So subtle, funny, tender and so miraculously observed ... Utterly brilliant' Jilly Cooper'Amazing . . . chillingly brilliant' RED'A superbly disquieting psychological thriller ... Mordantly funny, ye...