Där inga ögon ser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (208.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ewert Oswald Truut (del 1)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2016-05-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616392
Där inga ögon ser (ljudbok)

Där inga ögon ser (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2016-05-22
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En våldtagen och mördad pojke. En förtvivlad pappa som aldrig blev rentvådd. En stad där alla tycks veta men alla ljuger.

När den buttre och fördomsfulle kommissarien Ewert Truut får komma tillbaka till Stockholm efter några års kommendering till en liten skånsk ort, är det på ett villkor - att han tar sig an cold cases och löser dem.Till sin förfäran upptäcker Truut att han inte får arbeta ensam. Hans nya medarbetare, den snygga Carolina Herrera och datageniet Måns Schmidt, får båda jobba hårt för att övertyga Truut om att han behöver dem.
Uppdraget börjar i Mariefred och Truut märker snart att trion inte är välkommen. Vem eller vilka känner till sanningen om Mattias död för tio år sedan - pojkens mamma, gymnastikläraren, den före detta polischefen eller gangstern som blivit advokat?
Truut måste återupprätta sin heder genom att lösa fallet. Samtidigt kämpar han mot inre demoner och konfronteras gång på gång med sina fördomar, vilket leder till mer än en överraskning.

DAG ÖHRLUND, tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder och hans reportage har publicerats över hela världen. Under sitt äventyrliga liv har Dag Öhrlund överlevt en terrorbomb, blivit beskjuten, blivit förlamad och hamnat i rullstol samt varit nära döden flera gånger - händelser som präglat hans sätt att se på livet.
Med Där inga ögon ser inleder han en ny serie, om kommissarie Ewert Oswald Truut och hans medarbetare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Där inga ögon ser