Alla delar av dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2016-06-16
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616514
Alla delar av dig (ljudbok)

Alla delar av dig Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-06-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Elenya klär av sig för att ta ett dopp i havet med Simon har det större betydelse än vad någon annan förstår. Ingen har fått se henne naken sedan olyckan. Simon har bjudit ut sju personer till en skärgårdsö. Han säger att han forskar om organdonationer och att det är viktigt att de alla är där tillsammans. Men Simon bär på en stor hemlighet. Något som de andra märker utan att förstå vad han vill med vistelsen på ön.Detta är en relationsroman om hur man lever vidare när det värsta har hänt. Hur hanterar man en ny passion när man känner att man sviker sitt livs kärlek? Det här är berättelsen om passion, men också om medmänsklig kärlek och värme. När allt ställs på sin spets.

Charlotta von Zweigbergks tredje roman och hennes tionde utgivna bok. Hon har tidigare kommit ut på förlag som Albert Bonniers, Forum, Bonnier Alba, Ekerlids, Kalla kulor och Ordupplaget. Charlotta har arbetat som frilansjournalist i tjugo år och mest skrivit om relationer, porträtt och resor. Hon har haft fast krönikeplats i Dagens nyheter och Aftonbladet. Idag delar hon sin tid mellan lägenheten i Gamla Stan i Stockholm och huset på Gotland. Hon har tre vuxna barn och tre barnbarn.

Sagt om boken:"Skruvat, ljuvligt, viktigt. Inga regler, bara människors lika värde. I alla skepnader, tänk Stephen King. Det gjorde jag!"
Lina Forss, författare

"Denna berättelse tar upp ett aktuellt ämne på ett oväntat sätt. Charlotta skapar intressanta personer och öden och lockar till både skratt och reflektion. Jag känner doften av solvarma tallbarr medan jag läser och vill inte sluta."
Christina Herrström, dramatiker och Augustnominerad författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotta Von Zweigbergk