Låt det som varit vila (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anki Karlsson (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-08-08
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616613
Låt det som varit vila (ljudbok)

Låt det som varit vila (ljudbok)

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-08-08
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är i mitten av november och i gotländska Mullvalds är planeringen av årets tryffelfestival i full gång. Med hjälp av guider och lagottohundar kommer deltagarna få leta tryffel i naturen och sedan avnjuta den exklusiva delikatessen i sex olika rätter under en helkväll på socknens restaurang.

Anki Karlsson har bjudit med sig sina tre väninnor från fastlandet - Lena, Gunilla och Ingegerd - och tillsammans ska de njuta några härliga dagar med ridning, god mat och inte minst varandras sällskap. Även Tryggve Fridman har fått besök, av sin syster och svåger och dennes vän.Tryffelsafarin blir succé men strax efter middagen händer något förfärligt. En av gästerna faller ihop och dör.Tryggve är övertygad om att det inte är någon naturlig död, utan tror att det rör sig om förgiftning. Parallellt med polisens utredning drar han igång en egen spaning tillsammans med Anki. Det visar sig att flera av gästerna har motiv, och att starka känslor som hämnd och girighet pyr under ytan.

MARIANNE CEDERVALL är född 1949 på Gotland. Hon växte upp i Stockholm, men bor idag halvårsvis i Västerås och i sitt kapell i gotländska Ala. 2009 debuterade hon med romanen Svinhugg, den första i serien om väninnorna Mirjam och Hervor. Debuten följdes upp med fyra titlar (Svartvintern, 2010, Spinnsidan, 2011,Stormsvala, 2013 och Solsvärta, 2014) och totalt har böckerna om Mirjam och Hervor sålt i 190 000 exemplar.

Sagt om första boken i serien, Av skuggor märkt:"Om man vill kura in sig en mörk höstkväll med en lättläst och spännande bok [] ett riktigt bra val!"Ingeborg Ahlander, Nerikes Allehanda

"en riktig mysdeckare i gotländsk hästmiljö."Gunilla Sandell, Allers
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Låt det som varit vila. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevligt med mord!
    Carina , 2 mars 2019

    En mysdeckare i Gotlandsmiljö med både mord- och familjeintriger!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Låt det som varit vila