Skuggans lag : en spanares kamp mot prostitutionen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (318.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
En spanares kamp mot prostitutionen (del 1)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2016-07-18
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616637
Skuggans lag : en spanares kamp mot prostitutionen (ljudbok)

Skuggans lag : en spanares kamp mot prostitutionen (ljudbok)

(29 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-07-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1: En spanares kamp mot prostitutionen.

Kriminalinspektör Simon Häggström är chef för prostitutionsgruppen: en enhet inom Stockholmspolisen. I sin vardag möter han alla de som samhället inte vill se: de prostituerade som gör sitt bästa för att sköta sina affärer utom synhåll och torskarna som till varje pris vill undvika upptäckt och straff. "Skuggans lag" är den sanna berättelsen om de människor som Simon och hans kollegor möter varje dag: de unga tjejerna som inte förstår vad de ger sig in på, de utländska kvinnorna som arbetar sju stycken samtidigt i en tvårummare på Södermalm, Lovisa som föddes in i heroinmissbruk och prostitution, och männen som köper kvinnorna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Skuggans lag : en spanares kamp mot prostitutionen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Viktig bok för alla
  -, 1 maj 2021

  Mycket bra och spännande skriven full med fakta och insikter i hemskheterna i ett viktigt ämne. Alla borde läsa den eftersom vi alla kan lära oss av den och innehållet kan användas till att starta nödvändiga samtal/diskussioner, kanske inte minst av föräldrar till unga pojkar och flickor för att från grunden kunna förändra synen i samhället!

 2. Jättebra!
  Susanne, 12 juni 2020

  Mycket bra . Den borde alla läsa/lyssna på.

 3. Den här borde alla läsa!
  -, 12 juni 2020

  En oerhört bra och informerande beskrivning av en kunskapserfaren polis som arbetar inom Prostitutionsgruppen. Slutet fick mig att gråta några tårar. Tack Simon Häggström för ditt enorma engagemang och människokärlek.

 4. Super
  Jempa, 5 juni 2020

  Vilket jobb ni gör, så viktigt.

 5. Mycket intressant och välskriven
  -, 24 maj 2020

  Konstruktiv och innehållsrika skildringar som informerar och chockerande. Jag tycker alla vuxna borde läsa den. I epilogen i slutet finns beskrivning om hjälpande stödlinjer och nummer om man har problem kring sex mot ersättning m.m. I överlag en spännande om än sorlig bok då så mycket våld och hemskheter tydligen förekommer mitt bland oss. 1/10 svenska män har köpte sex. Det är en halv miljon män! Hisnande siffra. Jag hoppas straffet skärps. Det borde bli fängelse och inte bara böter-straff ... Läs hela recensionen

 6. Läsvärd!!!
  Björn. L, 28 september 2019

  Det är en bra bok som tar upp ett ämne som borde diskuteras mer. Det blev ett uppvaknade. Det var värre än man hade trott. Mycket läsvärd.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Simon Häggström