Isvittring (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (325.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Kvarnberg - Erland Skogmo (del 1)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2016-08-31
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616682
Isvittring (ljudbok)

Isvittring Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-08-31

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Skoterparadiset Gäddede i norra Jämtlands fjällvärld drabbas av en ofattbar tragedi när vaktmästaren på ett elevhem hittar en tioårig pojke hängd från en takbjälke. Det som först bedöms vara självmord visar sig snart vara resultatet av en hänsynslös gärningsmans vrede. Händelsen skakar om invånarna i den lilla byn, och inte minst den fältstab som länskriminalen upprättar för att utreda mordet.

Poliserna Ingrid Kvarnberg och Erland Skogmo kastas in i en utredning där deras lokalkännedom inte alltid uppskattas till fullo av kollegorna från Östersund. Misstankarna riktas åt flera håll och stämningen hårdnar i synnerhet på elevhemmet. När sedan en person spårlöst försvinner och byborna tillsammans med polisen ger sig ut för att leta blir det tydligt för Ingrid att fler människor svävar i fara.

Isvittring är Solveig Vidarsdotters debut. Det är en välskriven psykologisk spänningsroman om brott och dess bakomliggande drivkrafter där människorna i den lilla byn Gäddede gestaltas mycket insiktsfullt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Isvittring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sträcklyssnare
  Elisabet Susanne Berndtsson (Norrköping), 27 oktober 2019

  Spännande från början till slut

 2. Spänningsverk
  jmn , 19 maj 2019

  Hade inte alls några förväntningar, men eftersom jag härstammar från trakten gav jag boken en chans. Jag tycker att Vidarsdotter mycket väl konkurrerar med författare som Läckberg, Jansson och Ljungstedt, i genren mysig småortsdeckare! Roligt att Jämtändska byar får plats i litteraturen. Jag kastar mig över nästa bok på en gång!

 3. Inget för mig
  Kim M. Kimselius, 6 oktober 2016

  Den här boken lyckades inte fånga mig, trots att jag hade sett fram emot den, efter att ha fått boktips om den. Jag har svårt att gripa tag i vad det var jag inte tyckte om. Boken är klart läsvärd, men inte i min smak helt enkelt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Solveig Vidarsdotter

 • Rävlystnad

  Solveig Vidarsdotter

  Stora Blåsjön, Jämtland 2007 Närpoliserna Ingrid Kvarnberg och Erland Skogmo är först på plats i skidorten Stora Blåsjön när den unga miljöaktivisten Noomi Bergman hittas död tidigt på skärtorsdagen. Kroppen ligger nergrävd i snön i närheten av pi...

 • Nässelvrede

  Solveig Vidarsdotter

  Gäddede, norra Jämtland, 2006. En ung, fortfarande berusad kvinna hittar en tidig morgon sin mer än dubbelt så gamle make död i nässelsnåren utanför sommarstugan. Förutom att ha varit en framgångsrik företagare var den avlidne även moderat opposit...