Mamma är bara lite trött (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2016-09-02
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616699
Mamma är bara lite trött (ljudbok)

Mamma är bara lite trött Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Exakt vad det är som skaver vet Minna inte. Bara att det känns som att hon inte gör rätt, eller tillräckligt. Det är så mycket att hålla koll på - leva upp till - vad man får äta nuförtiden, hur barnen ska uppfostras, och sexlivet som ska vara på topp.
Minna fyller snart fyrtio. Runtomkring henne gör folk karriär. Själv jobbar hon som lärare. Den knappa fritid Minna har är schemalagd: träning, skjutsningar av barn, klassföräldrauppdrag, husrenovering, fredagsmys och middagsbjudningar.
En dag faller Minna ihop. Hon får diagnosen utmattningssyndrom och blir sjukskriven en längre tid. När Minna påbörjar sin arbetsträning möter hon Iris, en långtidsarbetslös konstnär. Iris har varken haft en fast anställning eller lyckats med sina konstnärliga projekt. Ändå finner hon livet både meningsfullt och njutbart. Till en början ser Minna på Iris med avsmak, men utan att hon själv vet hur det går till blir Iris hennes vän - kanske den första riktiga vän Minna någonsin har haft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Beischer

  • Jag ska egentligen inte prata om det här

    Sara Beischer

    För det unga vårdbiträdet Moa öppnar sig en ny värld då hon ror hem ett förlagskontrakt på sin självbiografiska och omskakande inifrånskildring av äldreomsorgen. Romanen får stor uppmärksamhet och över en natt blir Moa både äldreomsorgsexpert och ...

  • Jag ska egentligen inte jobba här

    Sara Beischer

    Jag ska egentligen inte jobba här är ett vardagsäventyr om döden och äldreomsorgen, om det triviala och det fula. Men det är också en berättelse om det vackra och viktiga som kan finnas där man minst av allt trodde att man skulle hitta det. Moa är...