Här och nu (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
424
Utgivningsdatum
2017-02-10
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
176 x 107 x 23 mm
Vikt
230 g
SAB
Hc
ISBN
9789174617061
Här och nu (pocket)

Här och nu

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-02-10
19 79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När trettiofemårsdagen närmar sig och advokaten Ingrid fortfarande inte hittat mannen i sitt liv, bestämmer hon sig för att vidga vyerna och bege sig utomlands. Framför allt ska hon försöka leva "här och nu" och "ge sig hän", inte hålla tillbaka känslorna i rädsla för att än en gång bli sårad.
Efter en tids kringresande hamnar hon på en hästgård i Montana. På granngården bor Nate, vars inre frusits till is sedan hans ungdomskärlek tackat nej till hans frieri. Men den sprudlande svenskan, som inte bara är en stjärna på fotbollsplanen utan också mer än gärna gör honom sällskap på ridturerna, får honom snart att tina. Han har bara glömt hur man söker kontakt.
Det som börjar som en trevande vänskap utvecklar sig till en riktig kärlekssaga. I alla fall tills det förflutna kommer ikapp och missförstånden läggs på hög. Först när livet ställs på sin spets strider de för sin kärlek mot alla odds.

"Eva Ludvigsen är en driven författare [] och hon har en förmåga att skriva trovärdiga repliker.">i>
Dast Magazine

"En hjärtevärmande roman [...] Boken tog andra vägar mot vad jag först trodde att den skulle göra."
Bims blogg

"en otroligt fin och berörande berättelse. Boken träffade mig rätt i hjärtat helt enkelt och där kommer den att stanna kvar länge."
Vargnatts bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Här och nu. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lagom semesterläsning
    Klara, 14 augusti 2018

    Boken var ju egentligen inget speciellt, en i mängden av kärkeksromaner. Men som oengagerad semesterläsning fungerade den bra. Dock inget jag rekommenderar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Ludvigsen