Nattmannen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
William Wisting (del 1)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2017-03-22
Förlag
Lind & Co
Översättare
Cajsa Mitchell
Dimensioner
133 x 133 x 20 mm
Vikt
201 g
SAB
Hce
ISBN
9789174617290

Nattmannen

(1 röst)
CD-bok, Svenska, 2017-03-22
241 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dimman ligger kusligt tät över Larvik tidigt en kall höstmorgon. Mitt på stadens torg har ett avhugget huvud placerats, spetsat på en påle.
Kommissarie William Wisting ställs inför det mest groteska fall han stött på under sin poliskarriär. Det brutalt mördade offret är en mycket ung flicka och hela Norge är skakat av det blodiga dådet.
Medierna kräver en snabb lösning. Men de viktiga timmarna efter fyndet passerar utan några ledtrådar om vem flickan är, och pressen blir inte mindre när ännu ett lik hittas, uppdraget ur den djupa älven
Snart står det klart att trådarna i det här nätet sträcker sig långt bortom landets gränser och att fallet har kopplingar till betydligt tyngre kriminalitet än någon kunnat föreställa sig.

"William Wisting är en av de där litterära poliserna som känns väldigt äkta, långt ifrån någon stålman eller övermänniska. Bara en hårt arbetande polis."
Anders Wennberg, Sundsvalls Tidning

"[Horst] tillhör toppskiktet av norska kriminalförfattare."
Terje Stemland, Aftenposten

"Som läsare känns det som om man sitter med i polisutredningen och upplever hur adrenalinet börjar rusa genom kroppen när den våldsamma upplösningen på ett kriminaldrama närmar sig [] En lysande spänningsroman"
Ingalill Mosander, Aftonbladet, om Vinterstängt (Lind & Co, 2015)

"otroligt gediget [] bättre än Jo Nesbø"
Magnus Utvik, SVT, om Jakthundarna (Lind & Co, 2014)

JØRN LIER HORST är född 1970 och arbetade tidigare, vid sidan av sitt författarskap, som utredare vid polisen i Vestfold i Norge. Han räknas som en av de bästa kriminalromansförfattarna i Norden,har rönt stor framgång hos läsarna och fått flera litterära priser Jakthundarna som utkom på Lind & Co 2014 belönades med både Glasnyckeln och Rivertonpriset, och utsågs i Sverige till årets bästa översatta kriminalroman av Deckarakademin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattmannen
  2. +
  3. Blindgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blindgång av Jørn Lier Horst (pocket).

Köp båda 2 för 296 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nattmannen