Svart skugga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (160.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Linn Wide (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2016-12-09
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174617641
Svart skugga (ljudbok)

Svart skugga (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-12-09
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Uteliggaren Damir Skatzlic vaknar till en makaber syn. Den folkkära lokalkändisen Katarina Johansson är död. Hängd, i ett blått nylonrep ovanför terrasstrapporna i centrala Helsingborg. När polisen kommer till platsen möter Damir sin barndomsvän Linn Wide som ska utreda fallet. Han vet inte vad som var mest oväntat, den döda kvinnan eller att träffa Linn efter alla år. Mötet väcker minnen från en annan tid, ett annat liv: Varför hade hon plötsligt försvunnit, bara lämnat honom och Helsingborg? Och varför kom hon tillbaka nu?

För Linn Wide blir det en tuff start på nya jobbet. När hon sedan inser att den hängda kvinnans död hänger ihop med hennes egen mörka hemlighet rasar allt. Men hur långt är hon beredd att gå för att dölja sanningen?

I den här serien möter vi en annan sida, en sida det sällan pratas om: Förövarens anhöriga. Har de samma rätt att sörja en tragedi som offrets anhöriga?

Svart Skugga är första delen om Linn Wide, kriminalinspektör vid Helsingborgspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ida Axelsson

  • Falskt namn

    Ida Axelsson

    »Strålande skriven. Intrigen är tight och personbeskrivningarna fängslande.« bokting »Så spännande att den var svår att lägga ifrån sig.« lilja tipsar »En spännande och välskriven deckare, som hela tiden håller läsaren i ett fast grepp.« Betyg 4 a...

  • Dolda spår

    Ida Axelsson

    En spännande deckare i skuggan av sociala medier Snön ligger vit över Helsingborg när en polsk flicka hittas död i tunneln vid Hälsobacken. Ingen förstår vad den unga kvinnan gör i Sverige när hon egentligen arbetar som au pair i Dubai. I skuggan ...

Bloggat om Svart skugga