Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174617702
I bunkerläkarens våld (e-bok)

I bunkerläkarens våld (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-05
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Jag snurrar runt på stället. Vacklar till. Ser mig omkring. Utrymmet är grått, dammigt och stökigt. Som ett litet garage ungefär, eller en byggarbetsplats. Eller som ett skyddsrum, en ... en ...
En bunker.


När Isabel Eriksson vaknar vet hon först inte var hon befinner sig. Det första hon ser är ett plåttak med träbjälkar, i armen har hon en kanyl och bredvid sängen hon ligger i sitter en man och stirrar på henne.
Han berättar att han kidnappat henne och tänker hålla henne inlåst. Hon ska vara hans flickvän - kanske släpper han henne om ett par år, kanske inte.
Isabel inser att det enda sättet för henne att komma därifrån är att på något sätt förmå mannen att släppa henne, och det blir en psykologisk kamp där det gäller att spela korten rätt, eller för alltid bli kvar i bunkern.

Den 38-årige läkaren Martin Trenneborg, som i september 2015 drogade och förde bort Isabel Eriksson och höll henne inlåst i sex dygn, blev känd i media som "bunkerläkaren". Han dömdes så småningom till tio års fängelse, vilket han överklagade och domen sänktes till åtta år.
För Isabel Eriksson lever mardrömmen vidare. En del av henne kommer alltid vara kvar i bunkerläkarens våld. Här berättar hon för första gången om sin fruktansvärda upplevelse i bunkern och hur hon lyckades ta sig därifrån.

ISABEL ERIKSSON heter egentligen något annat och lever idag under skyddad identitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Isabel Eriksson

  • You Are Mine

    Isabel Eriksson

    "I'm not going to let you go. It took longer than I'd bargained to get you unconscious. I'm planning to keep you here for a couple of years or so." When Isabel Eriksson wakes up she's not sure where she is. She's got a needle in her arm....

  • FöräldraFokus - En handbok för dig som vill stötta ditt barn i skolan

    Isabel Eriksson

    FöräldraFokus - metoden som hjälper föräldrar att skapa bra förutsättningar för barnets skolarbetet. Genom strukturerade samtal fokuseras det både på skolämnen och även på fritidsaktiviteter. Metoden uppmuntrar skapandet av individuella strategier...

Bloggat om I bunkerläkarens våld