Skäligen misstänkt för mord (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (201.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2017-02-07
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174618440
Skäligen misstänkt för mord (ljudbok)

Skäligen misstänkt för mord (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-02-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lillemor Östlin gjorde succé med sin självbiografiska roman Hinsehäxan, en bok där hon öppenhjärtigt berättade om sitt drogmissbruk, sitt liv som kriminell och inte minst de trettio år hon tillbringat på svenska fängelser. Sedan dess har hon skrivit en fartfylld och oväntat humoristisk berättelse om människor i samhällets utkant.

En 54-årig bilhandlare häktas av Södertörns tingsrätt. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mordet på den 57-åring som hittats misshandlad till döds i ett grustag i Tumba. Enligt polisen rör det sig om en uppgörelse i Stockholms undre värld.
Men verkligheten är sällan så som den beskrivs i kvällstidningarna. Den så kallade undre världen består också av vanliga husvagnspundare som Lill-Gurra och Gittan. Och bakom den organiserade brottsligheten döljer sig inte sällan vanliga rövargubbar som Hjalle och Luffarn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lillemor Östlin

  • Dagbok från kvinnofängelset

    Lillemor Östlin

    Lillemor Östlin har spenderat mer än tjugofem år i svenska fängelser. Hon har tidigare öppenhjärtigt berättat om sig själv och sitt liv i den uppmärksammade boken Hinsehäxan, där hon också kommenterar sin egen inblandning i Geijer-affären och rela...

  • Hinsehäxan

    Lillemor Östlin

    Lillemor Östlin är inte vem som helst. Över 20 år av sitt liv har hon tillbringat i svenska fängelser. Tre gånger har hon rymt från kvinnoanstalten Hinseberg. I nästan 40 år har hon använt amfetamin. Här berättar hon om sitt liv: sin uppväxt, sin ...