Mitt perfekta liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (85.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2017-02-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174618501
Mitt perfekta liv (ljudbok)

Mitt perfekta liv Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-02-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Får man erkänna att det är tråkigt att leka med sina barn? Ja, tydligen.

Att lyssna på Mitt perfekta liv är som att ta en kaffe med sin bästis - personligt, hämningslöst och fruktansvärt roligt. Magdalena Graafs bok är fylld av smärtsamt igenkännande läsning om fasadmorsor, bristande sexlust och den tröstlösa kampen mot kråksparkar och manchesterbröst. Men den handlar också om livets små lyckostunder, när man överlevt såväl skilsmässa som hjärnblödning och barnen och den nya kärleken får tillvaron att kännas ljus igen.

Mitt perfekta liv är både rolig och allvarlig, tankeväckande och knäpp. Magdalena bjuder bland mycket annat på dråpliga och intressanta erfarenheter om frireligiösa mödrar och moderna familjebildningar, och berättar även om hur man förpestar tillvaron för en busschaufför som försökt döda ens hund.

Budskapet är tydligt: Alla ni kvinnor som brottas med dåligt samvete över att inte lyckas hålla reda på varenda fotbollsträning, göra näringsrika matsäckar och samtidigt hålla sig i trim och vara eldiga älskarinnor - ni duger hur bra som helst ändå. Ingen jävel är perfekt.

MAGDALENA GRAAF är programledare, författare, fyrbarnsmorsa och driver en av Sveriges största bloggar. Hennes debut Det ska bli ett sant nöje att döda dig - en dramatisk skildring av hennes kamp för att skydda sig själv och sitt barn från en misshandlande man - har sålt i över 150 000 exemplar. Livet blev bättre för Magdalena, mycket bättre, och den här gången visar hon upp en betydligt mer humoristisk sida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt perfekta liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Undrrhållande!
    Cocco , 16 januari 2020

    Maggan bjuder verkligen på sig själv! Ocensurerat, spännande, rolig, ärlig och naket.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magdalena Graaf

  • Det ska bli ett sant nöje att döda dig

    Magdalena Graaf

    I boken berättar Magdalena Graaf om det äktenskap som hon ingick som gravid nittonåring. Vad som till en början var ungdomlig familjelycka, med en omtänksam om än kriminellt belastad man, övergick snart i misshandel och fullständig terror. Magdale...