Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2017-10-18
Förlag
Lind & Co
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
Running beyond : epic ultra, trail and skyrunning races
Dimensioner
298 x 255 x 25 mm
Vikt
1747 g
SAB
Rbaac
ISBN
9789174618921
Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning (inbunden)

Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-10-18
240
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att springa, fort och långt, handlar om att göra en resa, - oavsett om ditt äventyr utspelar sig på vindlande spår längs bergstoppar, i intensiv ökenhetta, utmed steniga stigar, eller bara på din vanliga runda. Ultralöpning pressar ben, hjärta, lungor och inte minst viljestyrka till det yttersta.
Ian Corless har rest runt jorden för att dokumentera de fantastiska banorna och den oerhörda skönheten i världens mest ikoniska ultralopp.
Den intensiva, fysiska sporten skildras i en samling otroliga fotografier - från den svåra och tekniskt utmanande banan genom Grand Canyon till de snötäckta bergstopparna i Dolomiterna. Varje lopp presenteras med kartor och fakta, och bokens slående vackra bilder fångar tävlingarnas action och drama - och de män och kvinnor som deltar och presterar.
Dessutom innehåller boken exklusiva intervjuer med legender inom ultralöpning som Kilian Jornet, som även skrivit förord till boken, Anton Krupicka och svenska Emelie Forsberg. Sportens stjärnor berättar om de tekniska utmaningarna och de emotionella upplevelser som kommer av att springa uthållighetsdistanser på extrema höjder.
Extrem löpning är en hyllning till ultrasporten.
Den är en inspirationskälla för alla som någonsin drömt om att springa längre och fortare - och utforska världens mest natursköna och prövande lopp.

IAN CORLESS är fotograf och författare, och driver bloggen iancorless.com. Han har också en podcast om ultralöpning, Talk Ultra, som behandlar ämnet världen över och rapporterar nyheter, recenserar och intervjuar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Extrem löpning : ultra, trail och skyrunning
  2. +
  3. Norrut : att springa Appalacherleden och finna sig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Norrut : att springa Appalacherleden och finna ... av Scott Jurek, Jenny Jurek (inbunden).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ian Corless

  • Running Beyond

    Ian Corless

    The ultimate celebration of ultra-running, this is an inspiration for anyone who has ever dreamed of running beyond on the world's most beautiful and testing races. Exclusive interviews with elite runners and stunning, and unique photography captu...