Vad händer med vår planet? : allt du behöver veta för att förstå vår tids öde (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2017-08-24
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Shu-Chin Hysing
Originaltitel
What's Really Happening to Our Planet?
Medarbetare
Jotyce, Claire (form) / Earey, Mandy (form)
Dimensioner
240 x 202 x 20 mm
Vikt
876 g
SAB
Uhc
ISBN
9789174618938
Vad händer med vår planet? : allt du behöver veta för att förstå vår tids öde (inbunden)

Vad händer med vår planet? : allt du behöver veta för att förstå vår tids öde

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-08-24
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Vad händer med vår planet? granskas för första gången jordens tillstånd på ett heltäckande sätt - såväl som hur mänsklighetens beteende, om det får fortgå, skulle kunna förändra världen för alltid.
Boken utgår ifrån frågan: Vad kan vi göra för att reparera den skada vi orsakat? Omfattande forskning och dess resultat destilleras ner till vederhäftig och omskakande läsning.
Här kartläggs den dramatiska explosion vår värld upplevt, både gällande befolkning och konsumtion, och den effekt detta haft på klimatförändringar och vår jord.
Vad händer med vår planet+ innehåller insikter från globalt respekterade forskare, politiker och kulturpersonligheter, och ger oss nya perspektiv. Vilka positiva möjligheter finns det till förändring?
Boken skildrar en stor bredd av ämnen på ett tydligt och informativt sätt - från solkraft och vattenresurser till matslöseri och massdöd.
Om du vill förstå människans egen roll i planetens förändring är det här en bok du inte vill missa.

TONY JUNIPER är författare och välkänd brittisk miljökämpe. Han har arbetat mot ett mer hållbart samhälle i över 25 år, bland annat som rådgivare åt The Prince of Wales s International Sustainability Unit.

"Boken är rikt illustrerad och bör genom sitt viktiga innehåll inspirera en bred allmänhet till ett ökat miljötänkande." Nils-Olof Bjellvi, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vad händer med vår planet? : allt du behöver veta för att förstå vår tids öde
  2. +
  3. Vår tid på jorden : välfärd inom planetens hållbara gränser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår tid på jorden : välfärd inom planetens håll... av Mattias Klum, Johan Rockström (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad händer med vår planet? : allt du behöver veta för att förstå vår tids öde. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Konkret och urviktig!
    CG , 8 februari 2019

    Jag älskar statistiken i den här boken! Tydligt sammanfattat och klart. Handlar om just de viktiga saker som man både vill och borde ha koll på. Den har lyckats konkretisera flera saker för mig. Det är inte en utmärkt läsa från pärm till pärm-bok men det är en bok som alla borde ha hemma och ha läst minst en gång. Enligt mig hade det gärna fått vara studiematerial, det hade varit ovanligt roligt som studiematerial.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tony Juniper