Svansföring : förstå din hund (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2017-09-08
Förlag
Lind & Co
Översättare
Monika Andersson
Dimensioner
205 x 150 x 20 mm
Vikt
396 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789174618990
Svansföring : förstå din hund (inbunden)

Svansföring : förstå din hund

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-09-08
105
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Din hund låter öron, ögon, huvud, mun och tänder, rygg, ben och svans arbeta i samspel för att försöka förmedla sitt humör, så varför är det ändå så svårt att förstå vad den vill säga?
Svansföring kommer till din räddning! Den här boken är en praktisk guide som lär dig alfabetet i hundarnas kroppsspråk, bokstav för bokstav, och avslutar med en "parlör", som med bilder visar olika hundar som kommunicerar.
Bokens alla råd är också godkända av en veterinär. Helt enkelt oumbärlig för varje hundägare!

SOPHIE COLLINS är skribent och redaktör och specialiserad på hundens beteende. Hon har tidigare utkommit med Hundägarens handbok (Känguru, 2013) och Varför gör min hund så? (Känguru, 2015).

"Format och layout är fint anpassade till bokens innehåll och gör den lättanvänd. [...] Litteraturförteckning finns men där saknas enligt min åsikt några av den senaste tidens svenska, viktiga verk. Trots dessa synpunkter försvarar boken mycket väl en framskjuten plats i hyllan bland alla hundböcker som kommit ut under de senaste åren." Ulf Viklund, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svansföring : förstå din hund
  2. +
  3. Hundlära : råd och övningar för en starkare relation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundlära : råd och övningar för en starkare rel... av Fredrik Steen (kartonnage).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svansföring : förstå din hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. bra nybörjar bok
    Gerd Melin, 28 juni 2021

    boken förklarar hundens språk på ett lätt fattat sätt. med bra bilder på hundar som pratar med varandra och bra förklarande text.

Visa alla 1 recensioner